Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Arcwave ion masturbator på ett bord med 4,5 stjärnorArcwave ion masturbator på ett bord med 4,5 stjärnor
Recensioner
Author
Uppdaterad:19/01/2021

Recension: Arcwave Ion Masturbator

Är du redo att revolutionera din onaniupplevelse och få orgasmer som är mer intensiva än du någonsin kunnat föreställa dig?

Arcwave™ Ion was created to intensify the orgasm experience. (It is) The closest thing to a female orgasm for men.

Så beskriver företaget bakom denna nya onaniprodukt sitt syfte. Arcwave Ion är nämligen resultatet av flera års studier av den manliga orgasmen och hur den kan tas till nya, ännu högre nivåer. För första gången kan män nu uppleva den intensiva känslan som kännetecknar den kvinnliga orgasmen.

Som första mansprodukt i sitt slag, använder Arcwave Ion sig av den populära lufttrycks­teknologin som har tagit kvinnor och deras klimax med storm de senaste åren. Äntligen, får man lov att säga! 2014 lanserade Womanizer världens första lufttrycksvibrator med Pleasure Air Technology, och såväl media som världens kvinnor har levt i glädjeyra sedan dess. Männen, ja de har fått stå vid sidlinjen och titta på. Men när Arcwave Ion nu träder in på spelplanen, ja då får männen anledning att vara med och fira de också.

Om Arcwave Ion är bara hälften så bra som den första Womanizern, då snackar vi nämligen om en tvättäkta gamechanger. Så låt oss undersöka saken. I den här recensionen tittar vi närmare på Arcwave Ion och dess hemligheter. Och viktigast av all – om den fungerar! Läs vidare och få en djupare förståelse för världens första lufttrycksvibrator för män.

FÖRDELAR – Läcker lufttrycksteknologi – Exklusiv och stilren design – Smart kontaktsensor – Mjuk och stimulerande räfflad sleeve – Lätt att rengöra och torka efteråt

NACKDELAR – Krävs en del träning/anpassning – Lite väl högljudd

Vad är Arcwave Ion?

Arcwave Ion är en masturbator som använder pulserande lufttryck för att stimulera alla de känsliga nerverna som finns vid toppen av din penis, närmare bestämt vid penissträngen. Frenulum, som strängen egentligen heter, är nämligen din kropps allra känsligaste punkt, ett faktum som tyvärr ofta glöms bort.

Om du ger penissträngen den uppmärksamhet den förtjänar kommer du snabbt upptäcka hur mycket njutning denna lilla punkt faktiskt ligger inne med. Du kan rent av få utlösning enbart genom att stimulera detta område, något långt ifrån alla känner till.

Arcwave Ion har med andra ord tagits fram till dig som inte är rädd för att prova något nytt, så länge som det finns en stor portion njutning att vänta. Du kanske har tvingats lyssnat på din partners entusiastiska berättelser om hur fantastisk hennes Womanizer eller Satisfyer är och känt avundsjukan bubbla inom dig. För du måste ju hålla till godo med gamla goda vibrationer och realistiska sleeves. Inget ont om penisvibratorer eller strokers, det är inte för inte som de har blivit klassiska inslag i sovrummet, men det är verkligen på tiden att det sker något nytt på mansfronten.

Lyckligtvis kände personerna bakom Womanizer precis likadant. De plockade helt sonika fram den nyfikenhet som gav kvinnorna sin nya bästa vän – lufttrycksvibratorn – och utvecklade en helt ny typ av onaniprodukt för män också.

Arcwave Ion masturbator i svart

Det bästa av två världar

Men det är dumt att uppfinna hjulet två gånger, så de tillät sig att hämta lite inspiration från de gamla (och nya) godingarna. Tack vare det kan Arcwave Ion faktiskt kan sägas kombinera det bästa av två världar handjob strokers och lufttrycksvibratorer.

Med sin mjuka sleeve och avlånga form påminner själva designen definitivt om en klassisk onanisleeve eller stroker. Det innebär alltså att det är du som ska stå för den fysiska arbetskraften och dra masturbatorn fram och tillbaka. Inne i den mjuka sleeven finns ett hål och det är härigenom de läckra lufttrycksvågorna strömmar ut för att ta hand om din penissträng. Även här har hjärnorna bakom Arcwave Ion lånat lite från tidigare uppfinningar, denna gång från sin egen arsenal av smarta funktioner och teknologi.

SmartSilence-funktionen, som återfinns i deras kvinnoprodukt Womanizer Premium, är en speciell kontaktsensor. Den registrerar när stimulatorområdet kommer i kontakt med din hud, så att den bara skickar ut lufttrycksvågor när det tilltänkta området är inom räckhåll för stimulansen. Det fungerar med bravur i Womanizer Premium, som redan i förväg är en väldigt tystlåten produkt, men det är inte ett riktigt lika framgångsrikt koncept i Arcwave Ion. Masturbatorn är nämligen långt ifrån tyst av sig, utan har snarare ett närmast maskulint ljud, som man ibland frestas att tro är med vilje.

Därmed inte sagt att SmartSilence-funktionen inte har sina fördelar. Den sparar energi, så att masturbatorns batteri varar längre på varje laddning och det går inte att förneka att ljudvolymen blir lägre än om det hade varit fullt blås hela tiden.

Nu kommer vi så till det riktigt roliga och det förmodligen viktigaste som Arcwave Ion ”lånat”. PleasureAir™-teknologien som skapar de populära lufttrycksvågorna, eller lufttrycksvibrationer som de också kallas. De strömmar som sagt ut från det välplacerade hålet i sleeven när hålet kommer i kontakt med din lem. För den som inte är insatte så kan vågorna beskrivas som en annorlunda form av vibrationer, eller en nästan lite kittlande känsla.

Arcwave Ion masturbator med lufttrycksvågor

I början kräver vågorna lite anpassning och tillvänjning, eftersom det är en helt ny och väldigt annorlunda känsla. Vågorna fortplantar sig genom hela ditt organ, och när de kombineras med massagen från den räfflade strukturen inne i sleeven sprider sig njutningen som ringar på vattnet genom hela din kropp. Det kan inte jämföras med nånting som du har upplevt tidigare. Så det är inte för inte som produkten marknadsförs med termen ”newgasm”.

Lätt och praktisk rengöring

Upplägget med de två delarna, den mjuka sleeven och det hårda skalet som innehåller motorn har en baktanke, eller det kanske det är mer rättvist att kalla det en praktisk fördel. Ja, vi snackar om rengöring och hygien. Inte världens sexigaste ämne, men ett där det inte finns några genvägar om du vill få en lång och lycklig vänskap med din Ion.

Fattar du tag i de två delarna och vrider dem åt varsitt håll, då klickar de loss från varandra och du kan skölja av dem under rinnande vatten. När du är klar kan du sätta tillbaka Arcwave Ion i sin laddstation, som tack vare sitt inkluderade drypack agerar torkstation också. Du slipper alltså allt krångel med att torka rent, och riskerar inte att ludd från torktrasor eller toapapper fastnar i den mjuka sleeven av hygieniskt CleanTech-silikon.

Delad Arcwave Ion masturbator

Inte nog med att masturbatorn är lätt att ta isär, den är dessutom designad med ett hål i änden. Det innebär att du kan skjuta fritt när du når klimax, utan att behöva oroa dig för att klumpar eller rester av din sperma blir kvar i maskinen. Du sparar alltså både tid och kraft, eftersom du slipper skrubba rent inne i din nya leksak.

Pricken över i

Alla vet hur viktigt det första intrycket är, inklusive Arcwave Ion som verkligen lyckats på den punkten. Förpackningen den levereras i är både otroligt modern och klassiskt maskulin och att öppna den känns nästan som att ”unboxa” en exklusiv ny elektronikpryl.

Det stilrena, strömlinjeformade intrycket fortsätter när du lyfter på locket. Laddstationen med mörkgrå metalllook är både smart och diskret, så den kan utan problem stå framme utan att väcka uppseende. Faktum är att de gäster som lägger märke till den förmodligen kommer tro att det är en digital assistent eller en modern högtalare.

Den genomgående känslan man får från förpackningen, laddstationen och själva masturbatorn är att här snackar vi om en exklusiv mansprodukt av hög kvalitet. Materialen känns noga och väl utvalda, och utseendet är toppmodernt utan att bli futuristiskt. Den har verkligen allt man kan önska sig från en onaniprodukt till den moderne mannen.

Arcwave Ion, som sitter i sin laddstation

Sanningens minut

Arcwave Ion har verkligen flyttat upp ribban för manliga onaniprodukter till en högre nivå. Vi är i vart fall djupt imponerade över denna helt nya masturbator. Skaparna kan känna sig stolta över att de har uppnått sitt mål – och mer därtill. Den är välutförd från början till slut, i såväl utformning och material, som funktion. Kan du leva med en lite högre ljudnivå och en inlärningsprocess, i utbyte mot explosiva resultat och en helt ny form av intensiva orgasmer, då är Arcwave Ion helt rätt för dig.

Baserat på dessa undersökningar och resultaten de givit, har vi därför valt att ge Arcwave Ion hela 4,5 stjärnor. Den har verkligen förtjänat detta höga betyg och vi är spända på att se om den ger upphov till en lika stor revolution som sin kvinnliga föregångare.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful