Lufttrycks­vibratorer

Ta dina klitorisorgasmer till nya dimensioner med Sinfuls spännande utbud av läckra klitorisstimulatorer, även kallade lufttrycksvibratorer. Gemensamt för alla är att de inte vibrerar som traditionella klitorisvibratorer, utan stimulerar klitoris indirekt genom innovativ teknologi såsom tryck- och ljudvågor.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Diameter
Längd
Egenskaper
Appstyrd (7)
Batteridriven (7)
Bejeweled (1)
Fjärrstyrd (4)
Justerbar (1)
Reselås (10)
Splashproof (16)
Suction Cup (1)
Uppladdningsbar (81)
Vacuum Function (5)
Värmefunktion (2)
Vattentät (67)
Vibrating (81)
Material
ABS-plast (12)
Ocean-bound PP plastic (1)
PVC (1)
Silikon (77)
TPE (1)
Märke
Amaysin (1)
baseks (1)
CalExotics (2)
Doc Johnson (5)
Fantasy For Her (2)
Innovation (1)
Irresistible (1)
Lelo (7)
LELO (8)
Master Series (1)
ohhcean (1)
Puissante (2)
Rocks Off (4)
Romp (2)
Satisfyer (24)
Sinful (7)
Svakom (2)
Tracy's Dog (13)
VIVE (1)
We-Vibe (1)
Womanizer (10)
You2Toys (2)
Visa alla 94 produkter
Du har sett 48 av 94 produkter
Ladda fler

Luftvibrator - ger dig den ena orgasmen efter den andra

Vad är en luftvibrator?

Har du sett Edit-dokumentären “Orgasmgarantin”? Om inte kan den varmt rekommenderas. Här berättar flera kvinnor, såväl vanliga svenskar som professionella sexinformatörer, om en ny typ av sexleksak - luftvibratorn. Och det är verkligen inte fel att kalla dem både fenomen och mirakelmaskiner. En luftvibrator är en form av klitorisstimulator, vilket i sin tur kan sägas vara en sorts underkategori till vibratorer. Men till skillnad från sina äldre syskon, stimulerar denna yngre generation klitoris med hjälp av tryck- eller ljudvågor, vilket ger en helt annan upplevelse än rena vibrationer.

Hemligheten är tvådelad. Till att börja med är det indirekt stimulans vi talar om, för en luftvibrator rör väldigt sällan själva klitoris. Den omsluter istället klitorisollonet, dvs. den yttre delen av människokroppens allra mest känsliga punkt, och ser som steg två till att HELA klitorisen får del av kakan. Här är den nämligen tal om en isbergskonstruktion, för största delen av din klitoris gömmer sig inne i kroppen. En klitorisvibrator kan ge härlig yttre stimulans, men vill du nå hela den inre strukturen, då är det en luftvibrator du ska ha.

Klitorisstimulatorn är ett tysk mirakel

Men var kommer de så ifrån? Vem kom på idén att använda sig av tryckvågor istället för vibrationer? Och varför? Det hela började i Tyskland, och det är ett gift par vi kan tacka för denna mirakelmaskin. När Michael Lenke hörde att miljontals kvinnor världen över aldrig hade fått orgasm, då bestämde han sig för att ändra på detta - och han tog sin fru Brigitte till hjälp. Resultatet blev klitorisstimulatorn Womanizer, som fullständigt revolutionerade sexleksaksmarknaden när den slog ner som en bomb i branschen i mitten av 2010-talet. Det markerade starten på klitorisstimulatorernas era, och vi kan än så länge inte se något slut.

Sedan dess har flera andra märken poppat upp, för en bra idé ska naturligtvis både kopieras och vidareutvecklas. Satisfyer har tagit fram mycket prisvärda klitorisstimulatorer som hittat nya hem i väldigt många nattduksbord, t.ex. Satisfyer Curvy 2 / Satisfyer Pro 2 Next generation, och svenska LELO har vidareutvecklat konceptet med ljudvågor, som naturligtvis håller samma höga kvalitet som märkets övriga produkter. Lora DiCarlo har tagit det hela ännu längre, och med sin prisbelönta Lora DiCarlo Osé 2 tagit fram en produkt som specialiserar sig på att ge dig blandade dubbelorgasmer.

Varför lufttrycksvibratorer är här för att stanna

Men varför har lufttrycksvibratorer blivit så populära? En stor anledning är för att de fungerar. Kvinnor som aldrig har fått orgasm tidigare uppger om och om igen att de kommer med lufttrycksvibratorer, vilket ju faktiskt var precis det paret Lenke ville uppnå. Vakuumvibratorer har dessutom den fördelen att de, eftersom de inte rör vid själva klitorisen, minskar risken för överstimulering. Många upplever därför att det är lättare att fortsätta stimulansen även efter den första orgasmen, varpå du får möjlighet att komma flera gånger på rad. Ett tredje hett samtalsämne är hur fort man kommer med en luftvibrator! En del upplever att det bara tar några sekunder innan de kommer första gången, och de allra flesta får orgasm inom ett par minuter.

Häri ligger också den kritik som framförs mot luftvibratorer. En del tycker helt enkelt att de är FÖR effektiva. Om du är väldigt känslig, då kan det bli för mycket av det goda. Men gillar du intensiv stimulering, känslan av oralsex och/eller riktigt djupa orgasmer, då är det här något för dig. Oavsett vad så har luftvibratorn kommit för att stanna, och det är vi tacksamma för.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se