Bonbons Sensations Massage Candle Massageljus

Klicka på en bild för att förstora den

  • Bonbons Sensations Massage Candle Massageljus  1
  • Bonbons Sensations Massage Candle Massageljus  2

Bonbons Sensations Massage Candle Massageljus

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

119,00 kr

Produktbeskrivning

Massera varandra med het massageolja från Bonbons Sensations Massage Candle Massageljus. Ljuset består av fast massageolja. Tänd ljuset, låt det brinna i ungefär 15 minuter tills oljan blir flytande. Släck lågan och häll därför den varma och flytande massageoljan ut på kroppen.

Massageljuset är perfekt för en sensuell massage. Eller kanske som het uppvärmning till sex. Den blida doften av ros och jasmin kommer att verka både beroligande och stimulerande.

Oljan kommer att kännas varm på huden men inte brinnande varm.

I ljuset kommer det att vara tillräcklig olja för att man kan använda det fler gånger, beroende på hur mycket olja ni använder per massage.

Detaljer

DOFT: Ros och Jasmin.
STORLEK: 35 ml.
BRÄNNTID: Upp till 7 timmar.
BRUKSANVISNING: Engelska.

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Glidförmåga
Doft
Krämig och varm Ett mysigt massage ljus både för intima stunder eller bara en vanlig massage. Tillskilnad från helt vanlig massageolja är den här mer fast, lite som en lotion. Oljan blandas ut med "stearinet" och får en fastare känsla. Känns lite för krämig första 30 sekunderna tills man har börjat massera in den ordentligt då den övergår till en väldigt behaglig lotion känsla. Härligt varm utan någon som helst risk för att bränna sig.
Själv har jag bara använd den över rygg och nacke. Vi har då tagit rikligt med olja och den räcker säkert till 5-7 gånger. Så att ta till två hela kroppar ska absolut inte vara ett problem.
Ljuset i sig luktar inte speciellt mycket, däremot gott och ger en mysig atmosfär.
Skulle absolut rekommendera produkten både till dom som vill ha en intim sensuell kväll med att massera varandras kroppar, och till dom som vill använda den som vanlig avslappnings olja med någon lite extra.
5 4 1

Du recenserar: Bonbons Sensations Massage Candle Massageljus

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.