Fetish Fantasy Bondage Gunga

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fetish Fantasy Bondage-Gynge
 • Fetish Fantasy Bondage-Gynge
 • Fetish Fantasy Bondage-Gynge
 • Fetish Fantasy Bondage-Gynge

Fetish Fantasy Bondage Gunga

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 199,00 kr

  Produktbeskrivning

  Med denna sexgungan från Fetish Fantasy kan ni inta de svåraste, mest stimulerande och mest tillfredsställande ställningarna och samtidigt utforska bondage och fixeringslekar. Ni kommer att bli överraskade över hur lätt det är!

  Längst upp har gungan en krok att hänga i taket, en fjäder som försäkrar behagliga gungande rörelse och en tvärgående, stabiliserande metallstång. Det medföljer dessutom en 1 meter lång kedja som ni kan använda om ni har högt till taket.

  Själva gungan består av fler olika nylon stroppar som ger er möjlighet för en mängd olika ställningar. Förutom det innehåller gungan manschetter för både handleder och fotleder vilket gör gungan idealisk för bondagelek och fixering.

  Alla stropparna är justerbara och känns dessutom väldigt behagliga mot kroppen.

  Själva gungan kan bära upp till 180 kg. Om belastningen blir över 100 kg rekommenderas det att fjädern tas bort och att gungan sätts fast direkt på kroken i taket.

  Allt ni ska använda för att hänga upp gungan följer med i paketet.

  Vi vill dock uppmärksam er på att kroken till taken är ägnad åt trätak och inte betongtak.

  Var uppmärksam på att ni monterar gungan korrekt efter manualens rekommendationer.

  Gratis ögonbindel ingår.

  Detaljer

  MATERIAL: Stål och nylon.
  BÄRIGHET: Upp till max 180 kg.
  BRUKSANVISNING: Engelska.
  UTVECKLAD I: USA.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Kinky
  Extremt bra men tillbehör rekommenderas Jag stod i valet och kvalet och beställde först
  "Fetish Fantasy Sexgunga"
  sedan beställde jag alltså denna tillsammans med:
  "Joydivision Krok för Betongtak" (då jag har, tada, betongtak)
  "Fantasy Saddle Tillbehör för Sexgunga"

  Anledningen varför jag valde denna före den andra är att jag/vi just gillar BDSM och med denna inkluderades det mer alternativ för fastlåsning och skillnaden mellan dessa två gungor är också att denna ("Bondage") har en tvärgående metallstång (som är "inpackad" i skyddande material som kan tas av) medans den andra inte har dessa remmar och som jag kan se det enbart ett band mellan "valvet" för stabilitet. Den tvärgående stången ger möjlighet för diverse andra bojor etc. att sättas där. Ev. andra skillnader kan finnas men dessa jag kan se iaf. på bilderna.

  Gungan i sig själv utan tillbehör är väldigt väldigt VÄLDIGT roligt att ha sex i. Fantasin och vigheten sätter gränserna och när båda (ja, jag har suttit i den och på så sätt haft sex med min tjej) vågar lita på den (INSTALLERA DEN KORREKT MED RÄTT KROK, I RÄTT MATERIAL OCH PÅ RÄTT SÄTT) så är det helt enkelt löjligt kul.

  Själva de medföljande spännena som man sätter låren i testade vi aldrig (som agerar som "sadel" om man inte köper till sadeln ovan), de är vadderade men om man spenderar runt 1500kr på en sexgunga så rekommenderar jag starkt att man köper till sadeln. Vi har inte använt de medföljande dildosarna som man kan sätta fast i sadeln men gungan MED sadel är enormt rolig.

  Mannen kan sitta på den, tjejen kan sitta på den och alla möjliga kombinationer av M-M, K-K etc.
  Många ställningar som man inte kunnat göra utan den har nu kunna genomförats och det är barnsligt kul att snurra runt en naken fastbunden person i den och kunna "gå runt" personen och ha mer eller mindre "full åtkomst".

  Tidigare tvekade jag starkt att köpa denna, jag har väl "mycket" sexleksaker och BDSM-tillbehör men denna är nog det roligaste inköpet och det mest givande inköpet enligt oss båda.

  Köper ni denna tänk på att samtidigt köpa till korrekt krok beroende av underlag (se ovan) men sadeln (se ovan) rekommenderas starkt med, får ni användning för dildosarna (som vi inte fått ännu) är det bara ännu mer värde.

  Kan inte nog poängtera detta nog:
  Installera den korrekt på korrekt underlag/material med rätt krok

  Vi döljer hålet med att satt upp en brandvarnare (då kroken i taket har en metallplugg så det är ett relativt iögonfallande hål i ditt tak efter uppsättning) som vi borrat hål i bottenplattan på. Brandvarnare upp = ingen ser hålet. Brandvarnare bort = bottenplatten har ett hål i sig som ger åtkomst till hålet för kroken. Sätt givetvis alltid upp brandvarnaren efter varje lek och ha helst (som vi har) andra brandvarnare som aldrig tas ned ifall något skulle hända.
  5 5 1

  Du recenserar: Fetish Fantasy Bondage Gunga

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: