Icicles No 25 Glas Buttplugg

Klicka på en bild för att förstora den

 • Icicles No 25 Glas Buttplugg bild på förpackningen 1
 • Icicles No 25 Glas Buttplugg produkt i hand 50
 • Icicles No 25 Glas Buttplugg bild på förpackningen 90

Icicles No 25 Glas Buttplugg

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

279,00 kr

  Produktbeskrivning

  Icicles No. 25 är en stilig buttplug som är handgjord i allergivänligt glas.

  Den är otroligt elegant och idealisk för dig som sätter pris på kvalitet, estetik och effektiv analstimulering. Förutom det är den väldigt robust och passand för hård lek.

  Glaspluggen har den vanliga bågade formen som är ett kännetecken för de flesta buttplugs och förutom det, en fot som försäkrar att den stannar där den ska.

  Den är väldigt läcker att använda. Speciellt om du använder ett silikon analglidmedel tillsammans med den, då kommer du att få den absolut bästa upplevelsen.

  Pluggen är för dig som sätter pris på fyllighet. Vi rekommenderar att du redan har erfarenhet med analstimulering om du vill använda den här pluggen.

  Förutom att en glasplugg håller i många år är fördelen att du kan värma upp den eller kyla ner den innan användning för att få en extra stimulerande upplevelse. Lägg den till exempel i frysen eller lägg den i en skål med varmt vatten innan användning.

  Pluggen är otroligt lätt att rengöra (gärna med sexleksaksrengöring).

  Detaljer

  MATERIAL: Glas.
  FTALATFRI: Ja.
  LÄNGD: 9,5 cm.
  BREDD: 1 - 4,5 cm (från det smalaste till bredaste området)
  VIKT: Ca. 145 g.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Skön utmaning för lite vanare rumpor Pluggen är helt klar och har inga skarvar. Då den är gjord av glas är den enkel att hålla ren och snygg. Materialet är hårt och har en fin yta, har inte fått några repor på den.

  Formen är skön att föra in - men det krävs en del uppvärmning. Kul för den vill ha en lite större plugg som utmaning. Den sugs in och sätter sig behagligt när man kommit tillräckligt djupt, vilken är en skön känsla!
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Massor av glidmedel krävs! Jodå, nog krävs det allt erfarenhet för att använda denna och är inget för nybörjare!

  Pros: Gillar du att bli rejält uppfylld bak så är denna plugg ett måste i samlingen! Men den kräver massor av glidmedel och uppvärmning för att det ska bli njutningsbart.

  Cons: Finns faktiskt inget dåligt med denna!
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Sjukt skön Underbar vacker buttplugg i glas .. Väldigt skön men lite tricky att få på plats..Väl på plats sitter den bra och det går fint att ha den en längre tid..Men det är ingen nybörjarplugg.
  5 4 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  perfektion! Denna lilla glas leksak gjorde mitt sexliv till de bättre, min partner älskar att leka med den på mig och när han tar mig doggy vaginalt med den i rumpan. Enkel att rengöra och den storleken på skaftet är perfekt så man inte får så ont när de går från stort till smalt. Den sitter perfekt på plats men önskar plattan hade varit lite större. Oron att den ska åka in när man juckar mot rumpan är stor men man får vara försiktig. Leveransen va helt otrolig, varab skickades 15 min efter jag beställt och kom 2 dagar senare i min postlucka <3 Underbart
  5 5 1

  Du recenserar: Icicles No 25 Glas Buttplugg

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.