Je Joue Mio Lyxig Penisring med Vibrator -TESTVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Je Joue Mio Lyxig Penisring med Vibrator -TESTVINNARE 1
 • Je Joue Mio Lyxig Penisring med Vibrator -TESTVINNARE 2
 • Je Joue Mio Lyxig Penisring med Vibrator -TESTVINNARE 3
 • Je Joue Mio Lyxig Penisring med Vibrator -TESTVINNARE 4
 • Je Joue Mio Lyxig Penisring med Vibrator -TESTVINNARE 5

Je Joue Mio Lyxig Penisring med Vibrator -TESTVINNARE

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

588,00 kr

  Produktbeskrivning

  För de flesta kvinnor är det lättast att få orgasm under samlag om klitoris stimuleras. Därför är denna lyx penisringen med vibrator från Je Joue helt fantastisk. Den ger nämligen henne effektiv stimulering mot klitoris under sex.

  Penisringen fungerar genom att ringen träs ner över hans penis. Under samlag kommer hon att kunna känna ringens intensiva vibrationer mot sin klitoris.

  Själva ringen har tillverkats i medicinskt silikon och är därför väldigt mjuk och flexibel. Den delen där vibratorn sitter (den bredaste delen) känns lite hård, dock fortfarande med en mjuk yta. Det är en otroligt stilfull vibratorring i en diskret design.

  Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med ringen för att få en så njutningsfull och glidande upplevelse som möjligt.

  Mio har 5 olika vibrationsmönster som kontrolleras på plus- och minus-knappen i bottnen. Det är också på dessa knappar den magnetiska laddaren klickas på. Efter två timmars laddning kan vibrationerna från ringen njutas i två timmar. Laddaren ingår i paketet.

  Ringen kan njutas i badet eftersom den är vattentät.

  Som det är med andra penisringar kommer Mio ge honom en fylligare erektion eftersom den sitter tajt kring roten av penis. Fler män upplever också att de kan hålla länre när de har på sig en penisring.

  Mio levereras i en snygg svart ask.

  Aftonbladet korade i februari 2014 Mio som en av sina testvinnare med de fina orden: "Bästa penisringen som någonsin gjorts" 4++++

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LÄNGD: 6,9 cm.
  BREDD: 5,2 cm.
  Diameter: 3,2 cm – kan sträckas till omkring 5,5 cm.
  UPPLADDNINGSBAR: Ja.
  VIBRATIONSNIVÅ: 5 vibrations mönster.
  LJUDNIVÅ: Ytterst ljudsvag.
  VIBRATIONSTID: Upp till 2 timmar (på 2 timmars laddning).

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Skräp Ringen va värdelös varken jag eller sambon känner av den. Svag vibrator!
  5 1 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Historien om penisringen Nu ska ni få höra historien om denna penisring!
  Jag letade efter något kul att överraska med på alla hjärtans dag som skulle vara kul för både mig och partner. Kom på att jag fått en rabattkod på sinful och klickade förnöjt in på sidan och började bläddra bland parleksakerna.
  Jag fann då denna penisring som jag funderat på att köpa tidigare. Med rabattkod var det inget snack om saken!
  Så kom dagen då penisringen åkte fram. Vilket fynd! Så stilren och elegant! Jag hade betalat en bråkdel av priset för den perfekta penisringen! Det visade sig att den inte var laddad så jag klickade i den fiffiga lilla laddaren och pluggade in den i laptopen och lät den ladda medan jag gick och tillagade vår alla hjärtans dag-tacos. Som en boss stod jag och multitaskade både vego och kött vilket gjorde mig ännu mer nöjd med mig själv.
  När maten sedan var klar gick jag och dukade fram på bordet och såg att det var en sladd som stack ner in under bordet från datorn. Förstod ingenting tills att jag fiskade upp vår nya penisring från golvet. Aj fan... Illern hade klättrat upp på bordet, snott den och tuggat på den!
  Så fick vår nya fina penisring tuggmärken... Tack och lov så överlevde den och vi fick inte matkoma så den kunde invigas som planerat till kvällen!
  Mycket trevlig liten sak! Rekommenderar den för alla som har råd! (Och kom för tusan ihåg att hålla den utom räckhåll för skurkaktiga illrar, materialet är precis sånt där mysigt gummi-gosigt som de älskar att sätta tänderna i!)
  5 4 1

  Du recenserar: Je Joue Mio Lyxig Penisring med Vibrator -TESTVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.