Vibrerande Penisringar

En vibrerande penisring kan ge er ännu större njutning när ni älskar. Den ger honom en känsla av längre uthållighet, och för henne känns han hårdare. Några av penisringarna stramar åt hårdare om hans penis och ger honom ännu mer fyllnad. De vibrerande penisringarna kittlar dessutom både honom och henne med sköna vibrationer, och är därför en av de produkter som fungerar bra för par.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Egenskaper
Appstyrd (11)
Batteridriven (28)
Fjärrstyrd (15)
Hollow (1)
Justerbar (3)
Reselås (3)
Splashproof (11)
Thrusting Function (1)
Uppladdningsbar (44)
Vattentät (46)
Vibrating (69)
Material
ABS-plast (2)
Elastomer (1)
Elastomex (1)
Jelly (1)
Silikon (62)
TPE (4)
TPR (1)
Märke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (2)
baseks (7)
Bathmate (1)
Beauments (1)
BeauMents (1)
Belladot (1)
CalExotics (1)
Dorcel (2)
Durex (2)
EXS (1)
Fantasy C-Ringz (2)
Frisky (2)
Fun Factory (2)
Hot Octopuss (3)
Hueman (1)
Je Joue (1)
King Cock Elite (1)
Lelo (1)
LELO (2)
Love To Love (1)
Magic Motion (1)
Malesation (1)
OhMiBod (2)
Rocks Off (1)
Romp (1)
Satisfyer (6)
Screaming O (1)
Sinful (14)
Svakom (2)
TENGA (1)
We-Vibe (5)
Xocoon (1)
You2Toys (1)
Visa alla 77 produkter
Du har sett 48 av 77 produkter
Ladda fler

Vibrerande penisring - en gåva till paret

Upplev ert sexliv på ett nytt sätt

För många kan det kännas riktigt obekvämt att introducera sexleksaker, eller ens ta upp frågan om att använda dem som en del av sexlivet. Betyder det att man inte är nöjd med samlivet och förhållandet? Är partnern dålig i sängen? Eller är det kort och gott bara ett uttryck för att man har lust att prova något nytt? En önskan om att göra något lite annorlunda?

Hos Sinful är vi säkra på att erotiska leksaker och tillbehör kan tillföra en ny och ännu mer lekfull dimension till alla parförhållanden. De utgör nämligen en fantastisk grogrund för samtal om vad man tänder på och fantiserar om, hur man helst vill bli stimulerad, och vad som krävs för att man ska komma i helt rätt stämning, när det kommer till sex och samliv. Sexleksaker kan hjälpa er att öppna upp för varandra och uppleva den andres små finurligheter på ett nytt sätt, vilket garanterat kommer skapa större intimitet mellan er.

Börja med vibrerande penisringar

När ni väl har kommit överens om att ni nog har lust att prova vuxenleksaker tillsammans, då är nästa steg att komma fram till var ni ska börja. Det finns ju en hel värld av produkter, men vi måste säga att ni har gjort ett riktigt bra val, genom att gå in på den här sidan. Här hittar ni nämligen allt inom vibrerande penisringar. En vibrerande penisring är en simpel liten sexleksak, som kan göra underverk för er båda två. De kittlande vibrationerna kan nämligen stimulera både honom och henne, beroende på hur den vibrerande penisringen placeras.

På många av dessa modeller sitter nämligen vibratorn utanpå själva leksaker, och alltså inte inne i ringen i sig, vilket många tror. Beroende på vilket håll ni vänder den åt, innebär det att ringen antingen kan stimulera hans penis och pung samtidigt, eller hans penis och hennes klitoris. Med lite kreativt tänkande när det kommer till sexställningarna, och en del fantasifulla diskussioner, så kan ni få ut otroligt mycket från vibrationerna.

Välj rätt vibrerande penisring

Vibrerande penisringar kommer i en en uppsjö av olika utformningar, men vanligtvis kostar de inte några större summor. Det gör det möjligt för er att köpa hem flera olika varianter, så att ni kan testa er fram till den som passar just er allra bäst. Är Satisfyer bättre än Velve, eller blir en annan favoriten? Några kan kombineras med andra typer av produkter, på andra kan vibratorn tas av, vilket på ett ögonblick förvandlar den vibrerande peningsringen till en traditionell variant.

Fördelen med att använda en penisring - oavsett om den vibrerar eller inte - är att den ger honom en hårdare erektion som varar längre. Kombinerat med fräcka vibrationer kan det säkerställa många trevliga stunder i dubbelsängen. Tänk dock på att ringen inte bör sitta runt penis i mer än 20 minuter. Detta eftersom den fungerar genom att försiktigt strypa blodcirkulationen i lemmen. Det rekommenderas därför att hans ädla delar får en paus då och då, även om vi förstår att ni gärna vill fortsätta med det roliga.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se