Parvibrator

En parvibrator är precis vad det låter som; en vibrator för par. I den här kategorin hittar du parvibratorer där vibrationerna kan styras från flera meters avstånd, vare sig ni leker hemma eller ute bland folk.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Adrien Lastic (4)
Amaysin (3)
Bang! (2)
baseks (3)
Beauments (2)
BeauMents (1)
Dame Products (1)
Doc Johnson (1)
Dorcel (1)
Doxy (3)
FemmeFunn (1)
Frisky (2)
Fun Factory (3)
Hot Octopuss (2)
Inmi (2)
Intimina (1)
Lelo (10)
LELO (11)
Love To Love (1)
Lovense (2)
Magic Motion (7)
Master Series (1)
Minds of Love (1)
ohhcean (1)
Puissante (2)
Realov (1)
RFSU (1)
Rocks Off (2)
Satisfyer (14)
Sinful (27)
Strap U (2)
Svakom (5)
Sweet Smile (1)
Tracy's Dog (2)
VIVE (1)
We-Vibe (7)
Womanizer (1)
Xocoon (1)
You2Toys (3)
Visa alla 128 produkter
Du har sett 48 av 128 produkter
Ladda fler

En parvibrator sätter guldkant på samlivet

Skoja till det med en parvibrator

En parvibrator kan vara det perfekta stället att starta, när ni vill sätta lite guldkant på samvaron. Den kan bidra med ett både pirrande och kittlande element, även till ett samliv som redan i förväg fungerar fint. Och har ni behov av något nytt och spännande i förhållandet, då kan den vara lösning på det också. Det finns nämligen massor av olika parvibratorer att välja mellan, och alla har unika egenskaper.

Sätt er ner tillsammans framför datorn, eller bekvämt tillrätta i soffan med telefonen, och ta en titt i denna stora, varierade kategori. Här finns lite av varje, så det borde verkligen finnas en parvibrator som kan tillfredsställa era lustar. Kanske söker ni något som kan stimulera er båda två samtidigt, eller räcker det med att bara en av er kan känna av de fräcka vibrationerna? Oavsett vad ni föredrar, så vågar vi nästan lova att ni kan hitta en parvibrator som passar just er i den här kategorin. Om inte, varför inte titta i någon av de många andra kategorierna som finns här i sexshoppen?

Vibrator för par: trollstav med vibrationer i

Om ni någon gång har kikat på sexleksaker, då har ni säkert stött på termen Magic Wand. Det är en typ av parvibrator och singlar som närmast fungerar som en trollstav. Många kvinnor har den som sin absoluta favorit vad gäller vibrerande stimulering, eftersom det breda huvudet kan stimulera ett större område i underlivet. Det innebär att tusentals och åter tusentals nervändar, både i klitoris och blygdläpparna, blir stimulerade samtidigt.

Men denna typ av massagestav fungerar faktiskt utmärkt som vibrator för par också. Utformningen gör den idealisk att använda för att ge din partner pirrande massage som en del av ett fräckt förspel, var sig det är en Doxy eller en Fairy. Utforska varandras kroppar med denna fräcka vibrator för par, så ska du se att ni tillsammans kommer i rätt stämning redan innan ni hoppar i säng med varandra. Eller gör det till en lek, där ni utmanar varandra att hålla fingrarna ifrån den andre medan de magiska skälvningarna strömmar genom era kroppar.

Är par vibrator med eller utan app bäst?

När ni har bestämt er för att investera i en par vibrator, då kan ni välja att vara mer eller mindre tekniska. Idag finns det modeller som kan styras via en app på telefonen, om det är något som kan tänkas passa er. Det kan ofta ge parleken en extra dimension, när bara en av er kan kontrollera det hela via appen.

Vill ni inte ha det fullt så avancerat, finns det även massor av par vibratorer med fjärrkontroll. Ett klassiskt exempel är fjärrstyrda vibratorägg, där de kittlande vibrationerna startas först när ägget sitter på plats inne i kvinnan.

Gemensamt för parvibratorer med och utan app, är att de kan göra ert samliv mycket roligare. Om ni är ett lite mer äventyrligt par kan ni flytta ut leken ur sovrummet och t.ex. använda en fjärrstyrt vibrator när ni äter middag ute på stan.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se