King Cock Realistisk Dildo 23 cm

Klicka på en bild för att förstora den

 • King Cock Realistisk Dildo 23 cm 1
 • King Cock Realistisk Dildo 23 cm 2
 • King Cock Realistisk Dildo 23 cm
 • King Cock Realistisk Dildo 23 cm
 • King Cock Realistisk Dildo 23 cm
 • King Cock Realistisk Dildo 23 cm
 • King Cock Realistisk Dildo 23 cm

King Cock Realistisk Dildo 23 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

469,00 kr

  Produktbeskrivning

  De som säger att storleken inte har någon betydelse kan inte ha provat den här superrealistiska dildon från amerikanska King Cock.

  Med en längd på 23 cm och en diameter på 5,3 cm ger den imponerande dildon dig känslan av att bli helt utfylld och är särskilt lämplig till dig som redan har lite erfarenhet med dildos.

  Framställd i unikt framtaget body safe PVC som ger den en mjuk yta som samtidigt är tillräckligt hård för att kunna ge målriktad stimulering.

  Markerat ollon, ådror och naturtrogna, handmålade detaljer bidrar till den realistiska känslan, oavsett om du använder dildon analt eller vaginalt.

  Sätt fast den stora sugproppen och använd den utan händer vid onani eller bjud med din partner och experimentera med den ytterst potenta King Cock-dildon i ert favoritharness.

  Handtillverkad i USA.

  Detaljer

  MATERIAL: PVC.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja. 
  DIAMETER: 5,3 cm.
  LÄNGD: 23 cm.
  HARNESSKOMPATIBEL: Ja.
  SUGPROPP: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Bästa dildon! Fick den här av sambon, var skeptisk först pga den stora storleken men nu vill jag inte använda något annat. Första dildon som jag till och med ibland föredrar framför sambons riktiga vara! Ger sköna orgasmer varenda gång, lite glidmedel på toppen och den glider in perfekt.
  5 5 1

  Du recenserar: King Cock Realistisk Dildo 23 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.