TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Mjuk Dildo

Vill du ha en så naturtrogen dildo som din näste sexleksak? Då ska du ha en mjuk dildo. Dildos med en mjuk yta och en flexibel design känns extra realistiska. En mjuk dildo är perfekt för dig som vill uppleva den kittlande känslan av "äkta vara". Bland vårt utbud av mjuka dildos hittar du några som har ett realistiskt utseende, medan andra har vackra och färgrika designer.

Mjuk dildo - den realistiska känslan

Känn skillnaden

När man ska välja en dildo är det flera olika parametrar man ska förhålla sig till. Det kan exempelvis handla om storleken, färgen, formen eller något helt fjärde. Det finns en hel värld av olika modeller att välja mellan, och det kan vara riktigt svårt att hitta en som både uppfyller alla ens krav, och som man dessutom gillar utseendet på. Men om du är på jakt efter en dildo som påminner otroligt mycket om en realistisk penis, då är det en väldigt bra idé att titta efter en mjuk dildo.

Du kommer helt klart känna skillnaden på en vanlig och en mjuk modell. En mjuk dildo är, liksom namnet antyder, mycket mjukare och mer flexibel än en klassisk modell. Det är bland annat denna flexibilitet som medverkar till att skapa den mycket verklighetstrogna upplevelsen du får, när du använder den till att stimulera dig själv eller din partner.

En stor mjuk dildo

Även om du överväger att investera i en mjuk dildo, betyder det inte att du bara kan välja mellan små varianter. Du kan nämligen utan problem hitta en stor mjuk dildo här i kategorin, eftersom vi förstår att folk har olika preferenser när det kommer till stimulering. En del människor behöver inte en särskilt stor dildo för att bli tillfredsställda, medan andra föredrar en som ligger över genomsnittet. Vi har därför sett till att det finns något för alla behov och önskemål i den här kategorin, så att du kan få den modell som matchar dina lustar bäst.

Det är viktigt att du väljer ett bra glidmedel som kompanjon, när du sätter din nya bästa vän i arbete - oavsett storlek. En del tycker nämligen att denna typ är lite svår att använda till att börja med. Därför rekommenderar vi alltid att man använder glidmedel till sina leksaker, för att göra det hela till en så lätt och behaglig upplevelse som möjligt.

Hitta den rätt mjuka dildon

Här i kategorin hittar du mjuka dildos för alla smaker. En mjuk dildo både ser ut och känns nästan precis som den äkta varan. Du kan utan problem få en som är hudfärgad, och det finns flera olika hudtoner, om du vill att den ska matcha färgen på din partners penis. Vill du inte ha den hudfärgad, finns det även de som är tillverkade i olika färgstarka nyanser, eller modeller i mer neutrala färger, som t.ex. svart, om du föredrar en mer dämpad look.

Eftersom många mjuka dildos liknar en realistisk penis, kommer du också uppleva att det är skillnad på hur de ser ut. Några av dem är formgivna efter kända porrstjärnor, så att du kan få uppleva det som du kanske har sett i porrfilmer. Det finns även flera modeller med tydligt markerade blodådror, som kan bidra med extra stimulering. Vi är säkra på att du kan hitta något som faller dig i smaken. Är det inte en mjuk dildo du vill ha, då kan du ta en titt i alla våra övriga kategorier här på Sinful.se.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful