Så väljer du en analvibrator

En analvibrator är ett bra och stimulerande supplement för både onani, förspel och samlag i kombination med rikliga mängder glidmedel. Kroppen tillverkar nämligen inte naturligt glidmedel där bak, så glidmedel är avgörande för att få en maximal njutningsfull upplevelse. När du ska välja en vibrator till anal stimulering, är det viktigt att du väljer en analvibrator som är utvecklad speciellt som analplugg. Analvibratorer har nämligen en fot eller ett handtag, som medverkar till att vibratorn stannar där den ska vara. De är dessutom framtagna och designade för just anal stimulering. Därmed undviker du eventuellt obehag eller att den i värsta fall fastnar. I valet av en analvibrator är det tre saker du bör ha i bakhuvudet:

Storlek

För att försäkra dig att du får en bra och behaglig upplevelse med analvibratorn, är det viktigt att hitta en storlek som passar dig. Om du är ny eller relativt ny för anal stimulering, rekommenderar vi att du väljer en analvibrator med en liten diameter. Så kan du alltid välja en större analvibrator när du har vant dig vid känslan av den första. Det kan vara en bra idé att mäta hur stor och/eller lång vibrator du önskar med hjälp av ett par fingrar.

Form

Fösta gången du ska experimentera med anal stimulering kommer du förmodligen att föredra en analvibrator som har lite eller ingen struktur på ytan. En slät analvibrator kan vara lättare att vänja sig vid i början. När man har vant sig, kan man alltid välja en analvibrator med större eller mer utpräglad struktur. Om du använder ett finger eller två när du mäter önskad storlek på analvibrator, kan du samtidigt märka om du föredrar en rak eller böjd vibrator.

Material

Önskar du en analvibrator i ett mjukt och flexibelt material, kommer du förmodligen att föredra en vibrator av silikon. Det mjuka materialet är speciellt populärt bland folk som har liten eller ingen erfarenhet av anal stimulering. Vibratorer som är tillverkat av hårdare material som till exempel ABS eller PVC, har den fördelen att det är lättare med målinriktad och precis stimulering. Välj eventuellt en analvibrator av plast, klädd med silikon, om du önskar en fast analvibrator i hårt material men med en mjuk och behaglig yta.

Har du behov för mer hjälp?

Du kan alltid kontakta Sinfuls kundtjänst, om du har behov av råd och vägledning. Vi kan hjälpa dig med att välja en analvibrator som passar dig bäst, så att du får den bästa möjliga upplevelse. Kontakta kundtjänst per telefon 0410-880213 eller via mail service@sinful.se. 

Om du vill komplettera din analoga vibrator med en till framsidan, hitta din extra vibrator.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Adrien Lastic (1)
B-Vibe (1)
b-Vibe (1)
baseks (7)
Nexus (5)
Nexus (3)
Rocks Off (2)
Romp (1)
Satisfyer (2)
Sinful (4)
Svakom (1)
You2Toys (1)
Visa alla 25 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se