Så har använder du anala sexleksaker

När du har valt de anala sexleksakerna som passar dig är det ett bra första steg att rengöra dig själv där bak så att du är ren och klar för den anala stimuleringen. Se eventuellt vår guide ’Så här använder du en analrengörare’. När du är klar bör du smörja in dig och dina sexleksaker i ett bra analt glidmedel så att det känns mer behagligt att föra upp. Det är särskilt viktigt att använda glidmedel för analsex då kroppen inte skapar naturligt glidmedel här. Du kan evt. också använda en avslappningsspray som får din analmuskulatur att bli mer avslappnad.

Börja med att hitta en behaglig ställning som du kan slappna av i. Till exempel kan du stå på alla fyra, sitta på huk eller ligga på ryggen med särade ben. Håll i bottnen på din anala sexleksak, som till eksempel din dildo, g-punktsdildo eller buttplugg med tippen mot anus och en blid vinkel mot din mage och tryck upp din sexleksak försiktigt tills du känner tippen inuti dig. När du har vant dig vid känslan kan du försiktigt trycka sexleksaken längre upp.

Några personer föredrar att deras anala sexleksaker rör sig till exempel in och ut så att det simulerar penetration medan andra föredrar att deras sexleksaker bara vilar inuti dem. Prova dig fram och se vad som känns bäst för dig. Du kan lätt njuta av anal stimulering under vaginalt samlag eller kombinera den med andra former av stimulering.

När du är klar med att använda din anala sexleksak bör du rengöra den grundligt. På så sätt ser du till att ha en bra hygien samtidigt som att sexleksakerna sedan är klara för användning nästa gång du har lust att leka med dem. Du kan rengöra leksakerna i varmt vatten och använda en sexleksaksrengöring.

Behöver du mer hjälp?

Vår kundtjänst finns alltid redo med råd och vägledning till hur du kan få det bästa resultatet med dina sexleksaker. Kontakta kundtjänst på tel: 0774-218 822 eller på service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
b-Vibe (2)
baseks (2)
Kaerlig (1)
Obaie (1)
Sinful (6)
Visa alla 12 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se