TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
 • TickSnabb och diskret leverans
 • TickFri frakt vid köp över 700 kr

  Så här rengör du din vibrator

  God hygien är alltid viktigt när det kommer till sexleksaker, oavsett om det är en womanizer, kaninvibrator, satisfyer eller något annat.. Detta gäller naturligtvis för vibratorer och sinful.se har samlat några tips till rengöring av dina sexleksaker.

  Varför?

  Den primära orsaken till att du ska rengöra din vibrator är för att ta bort alla bakterier så att den är hygienisk och ren till nästa tillfälle. Sekundärt förlänger en ordentlig rengöring livstiden på din leksaker. De flesta vibratorerna är naturligtvis gjorda för att bli använda, men de håller längre om du ser till att göra rent produkten enligt vägledningen.

  Hur ofta?

  Det är mycket enkelt att svara på : varje gång efter att du har använt din vibrator. Och det är oavsett om du har med den i duschen, använt den utanpå eller inuti. Den ska rengöras efter varje användning.  

  Hur?

  Använd ett alkohol-och parfymfritt rengöringsmedel till sexleksaker. Vi rekommenderar vår egna Sinful Clean sexleksaksrengöring. Den är mycket skonsam mot dina leksaker och skyddar mot bakterier och svamp. Sinful sexleksaks rengöringsmedel är både alkohol-och parfymfri och därför perfekt till sexleksaker, som blir använda på känslig hud eller slemhinnor. Sinful sexleksakrengöring kan användas på alla former för sexleksaker. Både silikon, latex, gummi och glas. Den är producerad i Tyskland och är allergitestad. När du har använt din sexleksak, tvätta den grundligt med vatten. Spraya därefter ett lager sexleksaksrengöring på produkten och låt den stå ett par minuter och skölj därefter med vatten. Skölj vibratorn med vatten efter den är tvättad. Det är alltid bra att låta dina sexleksaker lufttorka när du har tvätt dem. Sexleksaker av silikon kan bli smutsiga om du torkar dem med en handduk. Det är en bra idé att förvara sexleksakerna i en ask eller påse. När du köper sexleksaker följer det ofta med en påse eller ask. Annars kan du köpa olika former av förvaring till dina sexleksaker på Sinful.se

  Specialbehandling

  Det finns några vibratorer som kräver specialbehandling. Det framgår alltid på produktinformationen om produkten inte tål vanlig rengöring.

  Behöver du mer hjälp?

  Vår kundtjänst är alltid redo med råd och vägledning så att du enkelt kan hitta sexleksaker som passar dig bäst. Kontakta kundtjänst på tfn: 0774-218 822 eller på service@sinful.se
  Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

  Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

  TickSnabb och diskret leverans
  TickFri frakt vid köp över 700 kr
  Postnord
  Instabox
  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  Snabb leverans

  Postnord
  Instabox

  Säker betalning

  Visa
  Mastercard
  Maestro
  Klarna
  PayPal
  Swish

  SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

  Alla modeller är över 18 år.

  Copyright © 2008-2023 SINFUL