Så här rengör du din vibrator

God hygien är alltid viktigt när det kommer till sexleksaker, oavsett om det är en womanizer, kaninvibrator, satisfyer eller något annat.. Detta gäller naturligtvis för vibratorer och sinful.se har samlat några tips till rengöring av dina sexleksaker.

Varför?

Den primära orsaken till att du ska rengöra din vibrator är för att ta bort alla bakterier så att den är hygienisk och ren till nästa tillfälle.

Sekundärt förlänger en ordentlig rengöring livstiden på din leksaker. De flesta vibratorerna är naturligtvis gjorda för att bli använda, men de håller längre om du ser till att göra rent produkten enligt vägledningen.

Hur ofta?

Det är mycket enkelt att svara på : varje gång efter att du har använt din vibrator. Och det är oavsett om du har med den i duschen, använt den utanpå eller inuti. Den ska rengöras efter varje användning.  

Hur?

Brug en alkohol- og parfumefri sexlegetøj rengøringAnvänd ett alkohol-och parfymfritt rengöringsmedel till sexleksaker. Vi rekommenderar vår egna Sinful Clean sexleksaksrengöring. Den är mycket skonsam mot dina leksaker och skyddar mot bakterier och svamp.

Sinful sexleksaks rengöringsmedel är både alkohol-och parfymfri och därför perfekt till sexleksaker, som blir använda på känslig hud eller slemhinnor.

Sinful sexleksakrengöring kan användas på alla former för sexleksaker. Både silikon, latex, gummi och glas. Den är producerad i Tyskland och är allergitestad.

När du har använt din sexleksak, tvätta den grundligt med vatten. Spraya därefter ett lager sexleksaksrengöring på produkten och låt den stå ett par minuter och skölj därefter med vatten.

Skölj vibratorn med vatten efter den är tvättad. Det är alltid bra att låta dina sexleksaker lufttorka när du har tvätt dem. Sexleksaker av silikon kan bli smutsiga om du torkar dem med en handduk.

Det är en bra idé att förvara sexleksakerna i en ask eller påse. När du köper sexleksaker följer det ofta med en påse eller ask. Annars kan du köpa olika former av förvaring till dina sexleksaker på Sinful.se

Specialbehandling

Skölj vibratorn med vatten efter den är tvättad.Det finns några vibratorer som kräver specialbehandling. Det framgår alltid på produktinformationen om produkten inte tål vanlig rengöring.

Behöver du mer hjälp?

Vår kundtjänst är alltid redo med råd och vägledning så att du enkelt kan hitta sexleksaker som passar dig bäst. Kontakta kundtjänst på tfn: 0774-218 822 eller på service@sinful.se

  

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
baseks (1)
Intimate Earth (1)
pjur (1)
Sinful (3)
Visa alla 6 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se