Kvinnor Glidmedel

För att dina sexuella äventyr ska bli så njutbara, lekfyllda och levande som möjligt, bör du alltid använda glidmedel när du har sex. Vare sig du använder en sexleksak, har en trevlig stund för dig själv, eller har sex med en partner, rekommenderar vi att du använder en produkt för att öka glidet.

Hos Sinful.se hittar du en uppsjö av de mest populära sorterna i världen, bl.a. kvinnovänliga vattenbaserade glidmedel som är idealiska att använda tillsammans med dina sexleksaker, och silikonbaserade glidmedel som har en längre glidförmåga.

Mest sålda produkter

Bäst kundbetyg

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Astroglide (5)
Australian Bodycare (1)
baseks (2)
Beppy (1)
Bijoux Indiscrets (2)
Bodyfun (2)
Cobeco (1)
Durex (7)
EasyGlide (1)
Eros (7)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (1)
Flutschi (2)
Hot (1)
ID Lube (4)
Intimate Earth (1)
Joan Ørting (1)
Joydivision (10)
Just Glide (3)
Just Play (1)
K-Y (1)
Kaerlig (4)
Kama Sutra (1)
LELO (3)
Liquid Silk (1)
Lubido (1)
Moreamore (2)
Pasante (1)
Pink (2)
Pjur (1)
pjur (16)
Protex (1)
Puissante (1)
RFSU (3)
Shots Toys (1)
Sinful (10)
Skins (6)
Sliquid (8)
Slube (1)
Swede (8)
Swiss Navy (2)
System JO (5)
Überlube (3)
Vivag (1)
VUSH (1)
WaterGlide (7)
Wet Stuff (1)
Wicked (4)
YES (7)
YesforLov (2)
Visa alla 186 produkter
Du har sett 48 av 186 produkter
Ladda fler

Glidmedel för kvinnor ger bättre och skönare sex

Det är bara äldre kvinnor som behöver sånt

Om du fortfarande tror på den gamla skrönan bör du definitivt fortsätta läsa. Den kvinnliga kroppen är fantastisk, och dess förmåga att njuta av sex är oerhört mångfacetterad. En viktig ingrediens för att du som kvinna ska kunna njuta ordentligt, är att lubrikationen fungerar som den ska, från start till mål. Kvinnokroppen producerar mycket riktigt sitt alldeles egna smörjmedel, och det stämmer att denna produktion avtar med åren, men alla kvinnor, oavsett ålder och preferenser, kan få bättre sex genom att använda en glidkräm.

Ofta är glidmedel för kvinnor faktiskt den första erotiska produkt de provar. Många tänker inte på det som en sexleksak, men det är faktiskt den perfekta introduktionen till leksaksvärlden. Du kan med fördel använda en glidkräm när du har onanerar, då den extra fuktigheten bara gör det skönare. Och om du använder sexleksaker så rekommenderar vi starkt att du använder ett glidmedel för kvinnor. Ytan på din dildo kommer kännas helt annorlunda. Den blir både lenare och skönare, glider in i dig lättare, och du behöver inte oroa dig för efterföljande irritation och obehag. Hela upplevelsen kommer att förändras till det bättre om du använder glidmedel för kvinnor, vi lovar. Och det bästa är att det gäller både när du leker ensam, och när du har sex med en partner.

Glidmedel för sex - ja det gör skillnad

Vi vågar påstå att de flesta som provat att använda glidmedel för sex, föredrar detta framför sex utan. Oavsett vem du är, vem du har sex med, eller hur du har sex, så finns det något på marknaden som passar dig. De tre huvudgrupperna när det kommer till kroppsligt smörjmedel är vattenbaserat glidmedel, silikonbaserat glidmedel och anal glidmedel. Vill du ha en så naturligt sexupplevelse som möjligt, då ska du välja ett vattenbaserat glidmedel för sex. De påminner mycket om kvinnans egen lubrikation, vilket ger en verklighetstrogen känsla. Som en extra bonus behöver du aldrig oroa dig för att dina sexleksaker eller kondomer ska ta skada, då vattenbaserade glidmedel kan användas ihop med alla typer av material.

Silikonbaserade typer har en lenare konsistens och längre glidförmåga, vilket uppskattas av många kvinnor. De passar utmärkt till upphetsande massage under förspel, men tänk på att inte använda dem ihop med dina silikonleksaker och latexprodukter. Anala glidmedel för sex är slutligen det självklara valet för dig som gillar analsex. Trögflytande och med extra hög glidförmåga kommer det göra dina anala sexlekar mycket bättre. För ja, det gör stor skillnad om du använder glidmedel när du har sex. Ju fuktigare du som kvinna är, desto mer kan du njuta av samvaron. Så gör dig själv en tjänst och hitta ett som passar just dig.

Finns det speciella glidmedel för kvinnor?

Det finns i vart fall de som flörtar mer med kvinnor. Även om samvaron blir bättre för båda parter, så kommer du som kvinna märka eventuell torrhet där nere mer än din partner gör. För en kvinna kan det faktiskt göra hela skillnaden mellan huruvida sex är njutningsfull eller inte. Och även om själva glidförmågan är den viktigaste orsaken att använda glidmedel för kvinnor, så finns det ju ingen anledning att klaga på eventuella bonusar. Värmande eller kylande glidmedel för kvinnor kan ge en häftig och annorlunda upplevelse, vare sig det är under förspelet, och det är dessutom något både du och din partner kan ha glädje av.

Vill du har något som är mer specifikt till dig som kvinna, då finns det numera en del stimulerande glidmedel på marknaden. De ökar blodtillförseln i dina intima områden, vilket ökar känsligheten och gör att du känner ännu mer. I kombination med den ökade glidförmågan kan det ge riktigt explosiva resultat! För lite lugnare lekar, som ändå ska ha något lite extra, kan du välja et glidmedel med smak. Oralsex kan få helt nya dimensioner när smaksinnet utmanas av allt från jordgubb och choklad, till piña colada och bubbelgum. Så våga utmana dig själv och dina fördomar - prova ett glidmedel för kvinnor.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se