TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Intimrakning

Intimrakning är för många ett nödvändigt ont. Det är långt ifrån det roligaste som finns, men det efterföljande resultatet är både sexigt och estetiskt tilltalande. Använder du rätt produkter blir hela upplevelsen dessutom mycket mer behaglig. Hos Sinful hittar du därför ett bra utbud av högkvalitativa produkter som gör intimrakningen till en lekande lätt procedur, oavsett vilken hårbotttagningsmetod du föredrar.

Vårdande och effektiva produkter för intimrakning

Intimrakning, ska man eller ska man inte?

Matchar mattan gardinerna? Eller har du valt att frisera busken lite extra? En del föredrar att rycka upp det hela med roten, bokstavligt talat, medan andra nöjer sig med att bara trimma kanterna lite vid kantstenarna - eller rentav låta det växa vilt. Intimrakning är en smaksak och ett personligt val, så det finns inga rätt eller fel. Men om du har provat att göra en sökning på ‘intimrakning’, då har du nog upptäckt att det är trendigt att ha en åsikt om “de nedre lockarna”. Flera kvinnliga kändisar har gjort offentliga uttalanden om att de föredrar att vara helt renrakade, men det finns också en våg av motståndare som menar att det är helt naturligt att vara hårig, såväl hemma som på röda mattan.

Intimrakning är dock inget nytt påfund, även om det fortfarande tas upp som en nyhet med jämna mellanrum. Det finns faktiskt gott om bilder som är över 200 år gamla, där kvinnor avbildats med frisyrklippt könshår eller slätrakade vulvor. Men det är bara bildbevisen det, anorna går mycket längre tillbaka än så. Redan i det antika Grekland hade man en hållning till könshår - det var fult, ohygieniskt och skulle bort, därmed basta. Tur att saker ändras och att vi har fått lite mer fri vilja, inte sant?

Fixa frisyren med en intim rakhyvel

Seglar vi över Joniska havet hittar vi de antika grekernas kompletta motsats, i vart fall om vi går efter namn intima frisyrer. Att låta busken växa vilt kallas nämligen ibland att ha en sicilianare. Men den helt hårlösa stilen förknippas inte med antika tänkare idag, utan det kallas ju som de flesta säkert vet för Brazilian. Här finns inte ett hårstrå kvar, varken fram eller bak. Det kräver mycket underhåll att bevara denna typ av intimrakning, så det lättaste är att vaxa eller använda en hårborttagningskräm anpassad för detta område. 

Ett mellanting, och kanske den vanligaste lösningen, är en välansad muff, där bikinilinjen hålls hårfri och resten möjligen trimmas lite på längden. Det är lätt att ordna till hemma med hjälp av en intim rakhyvel. Välj en av bra kvalitet, helst med rörligt huvud och ergonomiskt handtag. När du väl har investerat i en intim rakhyvel kan du bli mer experimenterande, om du känner för det. En älskad klassiker är landningsbanan, där en smal, lodrät strimma med vältrimmat hår är det enda som lämnas kvar. Vill du bli mer kreativ kan du forma till en trekant eller ett hjärta, en blixt, första bokstaven i någons namn, eller vad du än känner för.

Intim rakgel skyddar huden

Oavsett vilken typ av mönster du bestämmer dig för att fixa till med intimrakning, så är det en sak till du bör införskaffa - intim rakgel. Precis som när du rakar benen och under armarna, så behöver huden skyddas. Och i intimområdet är huden extra känslig, så du bör definitivt välja en som har utvecklats speciellt till intimrakning. De är ofta parfymfria och utvecklade för att ta hand om din kropp på bästa sätt. Många gånger innehåller de vårdande och återfuktande ingredienser, och ibland tillsatser som motverkar röda prickar, irritation eller rent av antiinflammatoriska ämnen. Vill du vara riktigt, riktigt snäll mot dig själv kan du avsluta med en lämplig after shave. 

Hos Sinful hittar du allt du behöver för lätt, bekväm och säker intimrakning. Hos oss hittar du både intim rakgel och hyvlar, hårborttagningskräm som är säker att använda i dina nedre regioner och tillbehör som är vårdande efteråt. Emellanåt hittar du till och med mallar som du kan forma busken efter, om du vill bli riktigt kreativ. Är du osäker på vilka produkter du ska välja, då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst för att få råd och vägledning.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful