Så här använder du anala sexleksaker

När du har valt de anala sexleksaker som passar dig är det ett bra första steg att rengöra dig själv där bak så att du är ren och klar för den anala stimuleringen.

Se eventuellt vår guide: ’Så här använder du en analrengörare’.

När du är redo bör du smörja in både din sexleksak och dig själv i rikligt med glidmedel så att sexleksakerna känns mer behagliga att föra upp. Det är speciellt viktigt att använda glidmedel för analsex då kroppen inte skapar naturligt glidmedel där bak. Du kan eventuellt också använda en avslappningsspray som får din analmuskulatur att kännas mer avslappnad.

Hitta en behaglig position som du slappnar av i. Du kan till exempel ligga på ryggen med benen särade, stå på alla fyra eller sitta på huk. Håll tag i bottnen av din anala sexleksak med tippen mot anus och en blid vinkel mot din mage och tryck upp sexleksaken försiktigt tills du känner spetsen inuti dig. När du har vant dig vid känslan kan du försiktigt trycka sexleksaken längre upp.

Vissa personer föredrar att deras anala sexleksaker bara sitter inuti dem medan andra föredrar att det finns rörelser, till exempel ut och in så att det simulerar penetration. Du kan lätt kombinera den anala stimuleringen med andra former av stimulering.

När du är klar med att använda din anala sexleksak bör du rengöra den grundligt så att du ser till att ha en bra hygien. Du kan rengöra leksakerna i varmt vatten och genom att använda en sexleksaksrengöring. Genom att rengöra sexleksakerna efter användning är de också läckra och klara för nästa gång du får lust att leka med dem.

Behöver du mer hjälp?

Sinfuls kundtjänst finns alltid klar med råd och vägledning till hur du kan få de bästa upplevelser med dina sexleksaker. Kontakta kundtjänst på tel: 0410-880213 eller på service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
baseks (1)
Kaerlig (1)
Sinful (6)
Visa alla 8 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se