Så här väljer du en buttplugg

När du ska ta reda på vilken analplugg som passar dig bäst är det bra att fundera på vilken storlek du tycker bäst om, vilken formgivning du föredrar och vilket material du gärna vill att den ska ha.

Formgivning

Många analpluggar har en konformad design med en relativ spetsig tipp som gör det lättare att föra upp analpluggen. Som man kan det vara en bra idé att välja en böjd analplugg som har utvecklats för att stimulera prostatan. Analpluggar har oftast en smalare stjälk som gör det lättare för kroppen att hålla på plats och i bottnen finns det antingen en fot eller en ring, en stopper som gör de lätta att kontrollerar och som ser till att pluggen stannar där den ska vara. 

Kom ihåg att alltid använda rikligt med glidmedel innan du använder anala sexleksaker och använd det gärna både leksakerna och dig själv då kroppen inte producerar naturligt glidmedel analt. Börja försiktigt och se till att slappna av mycket innan du börjar så får du den bästa upplevelsen.

Storlek

Om det är första gången du experimenterar med anala sexleksaker är det en fördel att välja en nybörjar-analplugg som är mindre i storleken. Du kan alltid välja en större analplugg eller analvibrator senare när du är redo. Du kan också välja ett analplugg set som innehåller analpluggar i olika storlekar, till exempel Sinful Anal Training Set så att du gradvist kan vänja dig vid en större och mer fyllig stimulering.

Material

Flexibla material som till exempel silikon ger en mjuk och läcker upplevelse och det passar sig därför särskilt bra för nybörjare och lätt erfarna. Silikon har den fördelen att det är lätt att rengöra och att det snabbt värms upp till kroppstemperatur.

Hårdare material som till exempel ABS-plast, glas och stål gör det lättare att målinrikta stimuleringarna. Analpluggar av stål eller glas har också den fördelen att de har en bra och retande tyngd, samtidigt som att de både kan kylas ned och värmas upp. Vi rekommenderar att du alltid testar temperaturen på din analplugg mot din underarm, innan du för upp den.

Behöver du mer hjälp?

Vår kundtjänst står alltid redo med råd och vägledning så att du kan hitta den analpluggen som passar dig bäst. Kontakta kundtjänst på tel: 0410-880213 eller på service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
B Swish (1)
b-Vibe (3)
baseks (10)
CalExotics (3)
Doc Johnson (1)
Dorcel (1)
Fifty Shades of Grey (3)
Fun Factory (3)
Kiotos (1)
Mister B (1)
Nexus (1)
NMC (1)
Satisfyer (1)
Sinful (23)
Tantus (1)
Vixen Creations (1)
You2Toys (1)
Visa alla 58 produkter
Du har sett 48 av 58 produkter
Ladda fler
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se