Så väljer du den rätta analdildon

När du ska hitta den dildo som passar till just dig, är det bra att först och främst överväga vad det är du ska använda den till. Beroende på om du ska använda den till penetrerande anal stimulering eller till stimulering av prostata, kommer material och form avgöra hur du upplever stimuleringen. Vad kan du tänka dig?

 

Jag är en man som letar efter:    

Prova en:

Prostatastimulering: Prostata stimulator
En dildo med realistiskt utseende och känsla: Realistisk dildo
En dildo för analt bruk: Analdildo, Analvibratorer
En dildo med extra fyllighet: Stor dildoUppblåsbar dildo

Finn den perfekta anala dildon

Något av det viktigaste, du ska överväga när du ska välja en dildo är stoleken, formen och materialet, då det avgör hur målinriktad den kommer att stimulera de rätta punkterna. Därefter kan du kika på om dildon ska ha speciella funktioner, som till exempel en sugpropp, så att du kan använda den utan händer. Sist men inte minst kan du överväga om den ska vibrera och, om så är fallet, hur många vibrationsmönster vill du ha? Ska den vibrerande dildon gå på batteri eller vara uppladdningsbar?

Form

En fördel, om det är första gången, är att välja en mindre och slät dildo, vilket gör den enkel och lätt att använda. Det är ett bra sätt att vänja sig till anal stimulering och så kan du alltid välja en dildo med struktur senare, när du har vant dig till känslan. Om dildon ska användas till penetrerande anal stimulering, bör du välja en dildo som är rak i formen. Önskar du prostata stimulering är det klokt att välja en som är mer böjd i formen och av fastare material.

Vill du gärna ha en dildo som liknar och känns som en riktig penis? Då bör du välja en realistisk dildo. Vill du hellre ha en dildo som kan stimulera din prostata, så välj en prostata stimulator i ett fast material som försäkrar dig en lätt och effektiv prostata stimulering.

Storlek

När du väljer dildo är det bra att överväga om din nya sexleksak ska vara lång, kort, fyllig eller smal. Om du inte tänder på tanken av en fyllig dildo bör du välja en som är mer slank i storleken. Om du på den andra sidan vill ha en ”dildo som fyller mer” kan våra vanliga dildos eller stora dildos vara något för dig. Du finner informationen om dildons storlek, längd och diameter under ”detaljer” för den gällande produkten. Vi rekommenderar att du alltid kontrollerar dildons storlek innan du köper den, då sexleksaker kan verka större eller mindre på bilden, än vad de är i verkligheten.

Material och Flexibilitet

Väljer du en dildo i ett hårt material som medicinsk plast, glas eller stål, är det lätt att målinrikta stimuleringen av prostatan. Speciellt om du väljer en dildo av stål eller glas, kommer materialtes yta att ge en något annorlunda stimulering än om du väljer en i silikon eller ABS. Stål och glasdildos har också den fördelen att de kan kylas ner eller värmas upp.

Väljer du ett flexibelt men fast material, som till exempel silikon, upplevs det oftast som mjukt och det är både lättare att föra upp och kräver mindre glidmedel. Silikon anpassar sig snabbt till kroppstemperaturen och det är dessutom lätt att rengöra.

Går du efter en dildo som känns som en realistisk penis, bör du prova en realistisk dildo som är gjord så att den nästan känns som riktig hud och så liknar den äkta varan. Du kan läsa i produktbeskrivningen om den gällande dildon, om den enbart är realistiskt formad eller om den både är realistisk i form och har en realistisk känsla.

Har du behov av mer hjälp i valet av den perfekta dildon?

Du kan alltid kontakta vår kundtjänst om du har behov av råd och vägledning i jakten på den rätta dildon. Kontakta vår kundtjänst per telefon 0410-880213 eller via mail service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amaysin (2)
baseks (2)
Doc Johnson (2)
Fleshlight (1)
Fun Factory (3)
Love To Love (1)
Sinful (4)
Strap-on-Me (3)
Tantus (3)
Vixen (2)
You2Toys (1)
Visa alla 24 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se