Mr. Membr Lasso Penisring Set

Klicka på en bild för att förstora den

  • Mr. Membr Lasso Penisring Set produktbild 1
  • Mr. Membr Lasso Penisring Set produktbild 2
  • Mr. Membr Lasso Penisring Set produkt i hand 50
  • Mr. Membr Lasso Penisring Set bild på förpackningen 90

Mr. Membr Lasso Penisring Set

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

199,00 kr

Produktbeskrivning

Detta Lasso Penisring Set från Mr. Membr är till för dig som vill ha flera möjligheter att uppnå den ultimata onanistunder eller sexupplevelsen.

Setet består av en singel-lasso på 15 cm, som bara stramar åt runt ditt skaft, och en dubbel lasso på 24 cm, som är till för både penis och pung. Vill du ha en fastare och mer intensiv känsla, då bör du istället använda den dubbla.

En penisring är ett effektivt sätt att se till så att blodet stannar ute i penisen, istället för att flöda tillbaka in i kroppen. Därmed upplevs du som fylligare, hårdare och större. Använder du en penisring kommer din erektion dessutom att vara längre, varpå njutningen blir mer långdragen för både dig och din partner.

Båda penisringarna har slide-to-fit tryckknappar, så du kan själv justera storleken och strama åt precis så mycket du vill. Det garanterar dig en perfekt och personlig passform, oavsett vilken storlek din penis har, vilket ger ökad stimulans. Tänk dock på att det aldrig ska vara obehagligt att använda en penisring. Den får gärna sitta tajt, men ta av den om det börjar göra ont.

Lassona är tillverkade av ftalatfritt silikon och känns både mjuka och behagliga mot huden. Använd ett vattenbaserat glidmedel för den allra bästa upplevelsen.

Detaljer

MATERIAL: Silikon och ABS.
ALLERGENER: Fri från ftalater.
LÄNGD: 15 cm och 24 cm.
DIAMETER: Justerbara.
VATTENTÄT: Ja.
REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
BRUKSANVISNING: Engelska.

Läs villkoren här.

Du recenserar: Mr. Membr Lasso Penisring Set

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.