TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Penisringset

Ett penisringset ger dig inte bara en kraftigare och mer långvarig erektion, utan också oanade lekmöjligheter. Penisringarna kan både användas en åt gången och flera stycken samtidigt, allt efter tycke och behov.

Penisringset - när du vill ha mer av det sköna

Tre gånger så skönt med et penisring set

Alla goda ting är tre, heter det ju, men har du någonsin övervägt att applicera det synsättet på dina sexleksaker? Om du har bekantat dig med erotiska leksaker tidigare, då vet du garanterat vad en penisring är, och förhoppningsvis har du testat att använda en. Det är oerhört finurliga små saker, så simpla i sin utformning, men ändå kapabla till så mycket. Tänk om man kunde förbättra känslan ännu mer, genom att använda flera…

Det kan du! Med ett penisring set får du flera ringar i olika storlekar, som du lätt kan kombinera helt efter tycke och smak. Testa att placera en ring runt roten av din penis, samtidigt som du trär en andra runt om dina pungkulor för en ännu tajtare känsla. Vill du verkligen maxa det hela bör du prova att fästa en av ringane i ditt penisring set runt både penis och pungkulorna samtidigt.

Förutom att ge en ovanligt tajt och skön känsla, lyfter det dessutom pungen något, vilket både kan fördröja din utlösning lite grann och göra ditt klimax ännu mer intensivt. Beroende på hur stora tillgångar du har, kan du eventuellt sätta en av de minsta ringen i ditt penisring set precis bakom ollonet. Möjligheterna är med andra ord många och varierade.

Skiljer penisringset sig åt?

Både ja och nej. Skiljer sig ringarna i ett penisringset från varandra? Ja, de har i princip alltid olika storlek, för att maxa dina möjligheter och variera stimulansen. Skiljer de sig från “vanliga” modeller som säljs styckvis? Nej, inte mer än styckleksakerna skiljer sig från varandra.

Är det så någon skillnad mellan olika penisringset? Ja, de kan skilja sig åt både vad gäller storlekar, material och utformning. Många penisringset är gjorda av silikon, men andra material förekommer. De flesta är runda, men en del modeller har en mer platt design, som påminner lite om breda gummiband. Några har dessutom stimulerande kulor eller andra funktioner, så det finns mycket att välja på.

Fördelen med ett penisringset är just möjligheten att variera stimulansen, både genom att välja olika kombinationer eller bara olika storlekar. De dagar du vill ha en tajtare känsla tar du en av de mindre ringarna, och tvärtom. Därmed kan du använda dem både vid en skön onanistund på egen hand, romantiskt och långdraget samlag med din partner, och de dagar du känner för en intensiv och lite mer kinky omgång.

Värt att tänka på

Ett penisring set låter med andra ord som drömmarnas produkt, vilket det på många sätt är. Så vad är haken? Vi har ju lärt oss att det alltid finns en sådan, men i det här fallet är det faktiskt svårt att hitta den. Det skulle möjligtvis vara tidsbegränsningen.

För oavsett om du använder en traditionell modell, en åt gången eller hela ditt penisring set samtidigt, så bör du inte ha på dig et penisring set i mer än ca. 20 minuter åt gången. Finessen med dessa produkter är ju att de håller kvar blodet i penisen, vilket är väldigt skönt en liten stund, men kan bli ganska påfrestande i längden. Du kan läsa mer om detta, och mycket annat, i vårt blogginlägg om hur man använder en penisring.

Annat som kan vara bra att ha i åtanke när du införskaffar och börjar leka med ett penisring set, är självfallet storleken. Mät dig själv eller din partner, beroende på vem som ska använda dem, och jämför storleken under setens detaljer. Vi kan också tipsa om att lite glidmedel gör det lättare att trä på ringarna, samt att de är fantastiska att kombinera med andra leksaker, allt ifrån Fleshlights till prostatasexleksaker. Enjoy!

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful