Penisringset

Ett penisringset ger dig inte bara en kraftigare och mer långvarig erektion, utan också oanade lekmöjligheter. Penisringarna kan både användas en åt gången och flera stycken samtidigt, allt efter tycke och behov. Med ett penisringset kan du t.ex. trä en ring om skaftet och ha en annan runt testiklarna. Det är bara fantasin som sätter gränserna för dina möjligheter och din njutning.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Baseks (3)
Mixed (1)
Mr. Membr (2)
Obaie (1)
Perfect Fit (1)
Sinful (5)
Titanmen (1)
Visa alla 15 produkter

Penisringset - när du vill ha mer av det sköna

Tre gånger så skönt

Alla goda ting är tre, heter det ju, men har du någonsin övervägt att applicera det synsättet på dina sexleksaker? Om du har bekantat dig med erotiska leksaker tidigare, då vet du garanterat vad en penisring är, och förhoppningsvis har du testat att använda en. Det är oerhört finurliga små saker, så simpla i sin utformning, men ändå kapabla till så mycket. Tänk om man kunde förbättra känslan ännu mer, genom att använda flera…

Det kan du! Med ett penisringset får du flera ringar i olika storlekar, som du lätt kan kombinera helt efter tycke och smak. Testa att placera en ring runt roten av din penis, samtidigt som du trär en andra runt om dina pungkulor för en ännu tajtare känsla. Vill du verkligen maxa det hela bör du prova att fästa en runt både penis och pungkulorna samtidigt. Förutom att ge en ovanligt tajt och skön känsla, lyfter det dessutom pungen något, vilket både kan fördröja din utlösning lite grann och göra ditt klimax ännu mer intensivt. Beroende på hur stora tillgångar du har, kan du eventuellt sätta en av de minsta ringen i penisringsetet precis bakom ollonet. Möjligheterna är med andra ord många och varierade.

Skiljer penisringset sig åt?

Både ja och nej. Skiljer sig ringarna i ett penisringset från varandra? Ja, de har i princip alltid olika storlek, för att maxa dina möjligheter och variera stimulansen. Skiljer de sig från “vanliga” modeller som säljs styckvis? Nej, inte mer än styckleksakerna skiljer sig från varandra. Är det så någon skillnad mellan de olika penisringseten? Ja, de kan skilja sig åt både vad gäller storlekar, material och utformning. Många är gjorda av silikon, men andra material förekommer. De flesta är runda, men en del modeller har en mer platt design, som påminner lite om breda gummiband. Några har dessutom stimulerande kulor eller andra funktioner, så det finns mycket att välja på.

Fördelen med ett penisringset är just möjligheten att variera stimulansen, både genom att välja olika kombinationer eller bara olika storlekar. De dagar du vill ha en tajtare känsla tar du en av de mindre ringarna, och tvärtom. Därmed kan du använda dem både vid en skön onanistund på egen hand, romantiskt och långdraget samlag med din partner, och de dagar du känner för en intensiv och lite mer kinky omgång.

Värt att tänka på

Ett penisringset låter med andra ord som drömmarnas produkt, vilket det på många sätt är. Så vad är haken? Vi har ju lärt oss att det alltid finns en sådan, men i det här fallet är det faktiskt svårt att hitta den. Det skulle möjligtvis vara tidsbegränsningen. För oavsett om du använder en traditionell modell, en åt gången eller hela setet samtidigt, så bör du inte ha på dig en penisring i mer än ca. 20 minuter åt gången. Finessen med dessa produkter är ju att de håller kvar blodet i penisen, vilket är väldigt skönt en liten stund, men kan bli ganska påfrestande i längden. Du kan läsa mer om detta, och mycket annat, i vårt blogginlägg om hur en penisring fungerar.

Annat som kan vara bra att ha i åtanke när du införskaffar och börjar leka med ett penisringset, är självfallet storleken. Mät dig själv eller din partner, beroende på vem som ska använda dem, och jämför storleken under setens detaljer. Vi kan också tipsa om att lite glidmedel gör det lättare att trä på ringarna, samt att de är fantastiska att kombinera med andra leksaker, allt ifrån Fleshlights till prostatasexleksaker. Enjoy!

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se