MR.MEMBR

MR.MEMBR är produkter för män som vill ha en hårdare och kraftigare erektion som håller längre. Pumpa in din penis direkt i superettan med en penispump, och imponera på din partner med en massiv testosteroninjektion. Eller få fräcka och explosiva onaniupplevelser med realistiska pocket pussies som står redo för att förverkliga dina hetaste fantasier. MR.MEMBR - for real players.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Visa alla 47 produkter
Du har sett 47 av 47 produkter

MR.MEMBR - fräcka och realistiska sexleksaker till män

Dansk design till goa grabbar

År 2019 såg danska MR.MEMBR dagens ljus, framtagen utifrån en tydlig vision om att skapa produkter som på ett eller annat sätt tjänar mannens bästa vän. Och nej, här talar vi varken om din hund eller polaren från handelshögskolan. Således består MR.MEMBR serien av produkter som glidmedel, penispumpar och onaniprodukter, som på olika sätt flyttar upp dina herdestunder till en helt ny liga. Den enkla designen och läckra materialen kan användas av män nästan oavsett hur stor (eller liten) deras utrustning är. Och det spelar ingen roll om du är helt grön i sexleksaksvärlden eller en hårdgarvad veteran, det finns garanterat en medlem i det här laget som just passar dig och dina behov. 

Hos MR.MEMBR hittar du olika produkter där alla har sina helt egna fördelar, och därmed passar de till precis den solostund du tänder på. Med en perfekt kombination av hög kvalitet och förnuftigt pris får du möjlighet att experimentera med flera olika typer av penispumpar, eller samla på dig ett helt harem av onaniprodukter som du kan förlusta dig med. 

MR.MEMBR - För fräcka sololekar

Produkterna från MR.MEMBR ger dig möjlighet att spica till dina onanistunder lite extra, samtidigt som du får ett ännu mer potent stånd. Med penispumparna kan du nämligen använda dig av effektivt vakuum för att få en för stunden större erektion, som du sedan kan njuta av ensam eller tillsammans med en lyckligt lottad partner. Den enkla designen innebär att pumparna är superlätta att använda, och med extratillbehör som fräcka vaginaöppningar blir det snabbt en stimulerande omgång. 

Är du på jakt efter onaniprodukter som kan göra ditt klimax till en riktigt explosiv upplevelse? Bara lugn, MR.MEMBR fixar biffen. Det bjuds på verklighetstrogna pocket pussies och inbjudande bakdelar, där alla modeller är gjorda av mjuka och flexibla material som känns fantastiskt - och inte minst realistiskt - att tränga in i. Men ibland är ett betydligt mer diskret utseende att föredra, och då är de olika handjob sleevsen ett utmärkt val. Det mjuka och flexibla materialet dras fram och tillbaka över penis, som stimuleras av fräcka inre strukturer medan du spelar fickpingis. En del produkter är tänka för engångsbruk, men de kan utan problem användas flera gånger om du inte kör för hårt första gången.

Få dina maskulina vibbar här

Hos MR.MEMBR har inget lämnats åt slumpen. Allt från material, design och funktionalitet till förpackningarna och logon är noga genomtänkta. Det maskulina och igenkännliga uttrycket öppnar upp till en bred kundskara, för oavsett vad du drömmer om att tillfredsställa dig själv med har MR.MEMBR en fräck produkt som matchar ditt behov. 

Så även om spelarna från MR.MEMBR inte har varit på banan i flera årtionden, är det inte så konstigt att produkterna redan har blivit populära. Den stora diversiteten tilltalar många olika typer av kunder, och priset innebär att världen inte går under om du - mot all förmodan - inte får användning av ditt inköp. Hos Sinful kan vi helt klart förstå att det kan vara svårt att hitta precis den penispump eller onanerare som passar dig, och att funktionerna kan verka förvirrande när man väl står där hemma med produkten i hand. Det är därför det finns coacher. Du är alltid mer än välkommen att kontakta våra trevliga och hjälpsamma kundtjänstmedarbetare, som kan guida dig fram till helt rätt MR.MEMBR produkt och se till att du får den absolut bästa upplevelsen med den. Välkommen till toppligan!

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se