Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Penisringar För Nybörjare

På denna sida kan du hitta ett brett urval av penisringar för nybörjare - ideella för dig som vill ha hårdare och mer långvariga erektioner. Om du har lite eller ingen tidigare erfarenhet av penisringar, då är varianterna på den här sidan speciellt lämpade för dig.

Penisringar för nybörjare är enkla, men effektiva

Penisringar för nybörjare är lätta att använda

Kanske du är på jakt efter din första penisring? Kanske även din allra första sexleksak? Oroa dig då inte om urvalet verkar lite överväldigande. Vi har nämligen gjort det lättare för dig genom att plocka ut produkter som är speciellt lämpade för nybörjare och samlat dem i denna kategori.

Penisringar för nybörjare är både effektiva och lätta att använda. De flexibla ringarna placeras runt penisroten i antingen slappt eller styvt tillstånd. Använd eventuellt en skvätt glidmedel för att göra det lättare att få ringen på plats. Genom att strama till det lite kring penisroten så blir blodet som strömmar in i penisen kvar där det är, och därmed håller sig penisen styv i en längre tid, samtidigt som den känns hårdare.

Som något alldeles extra är penisringar för nybörjare gjorda av flexibla material som gör att de kan användas av de allra flesta - oavsett storlek och form. Du kan också välja mellan olika storlekar och testa dig fram till det som känns bäst för dig. Många av våra penisringar är dessutom utrustade med vibratorer. På så sätt kan du stimulera dig själv och din partners klitoris när du har på dig en vibrerande nybörjarpenisring under samlaget.

Få fylligare och mer långvariga erektioner

Penisringar för nybörjare är bland de mest populära sexleksakerna som finns. De är inte bara rimliga och lätta att använda, de är också otroligt effektiva. En penisring för nybörjare ger dig faktisk både fastare och mer hållbara erektioner, utan att minska njutningen. De förhindrar blodet i penisen från att åka tillbaka till resten av kroppen, och därmed blir din erektion både större och hårdare. Därtill framträder blodådrorna mer, så penisen blir en riktigt imponerande syn.

Med en fylligare erektion, som dessutom varar längre, kan du njuta av samlaget och onanin ännu mer. Penisringar för nybörjare är också lämpade för män med erektil dysfunktion. Penisringen kan användas tillsammans med en penispump (ringen sitter på plats medan penisen pumpas och när pumpningen är klar sitter ringen kvar) för att göra det lättare att skydda erektionen under sex.

Användningen av en penisring för nybörjare saktar också ner orgasmen för många, och bidrar därmed till att förlänga njutningen under både samlag och onani. Det kommer säkerligen till nytta om du planerar ett sexmaraton med din älskling.

Men penisringen bör bara användas så länge den ger dig njutning. Om du märker att penisen domnar av och du inte kan känna så mycket längre, då bör du ta av ringen och spara den till senare när du har fått tillbaka känseln i penisen igen.

Hitta den nybörjarpenisring som är bäst för dig

Vi har ett stort urval av nybörjarpenisringar i vårt sortiment. De är olika varianter som fungerar på olika sätt, men vad de har gemensamt är att de ger en stadigare erektion. Ju tätare penisringen sitter, desto fastare blir erektionen.

Det betyder däremot inte att det ska kännas obehagligt att ha på sig penisringen, men tänk på att det kan strama hårt kring din penis. Om du är osäker på vilken storlek du bör välja så rekommenderar vi att du införskaffar dig ett set med nybörjarpenisringar i olika storlekar. Du kan också köpa justerbara penisringar så du lätt kan anpassa storleken tills den sitter tillräckligt tätt.

Nybörjarpenisringar kommer också med olika funktioner. Här på sidan kan du hitta bland annat varianter med olika strukturer som masserar huden på ett sensuellt sätt. Därtill finns också vibrerande penisringar som stimulerar både dig och din partner under samlag. Vibrationerna känns särskilt kittlande när de rör vid klitorisen och kan hjälpa kvinnor att få orgasmer under penetrering.

Även om de flesta ringar i den här kategorin fästs runt penisroten, så erbjuder vi också pungringar som placeras runt både testiklar och penis, eller bara testiklarna. Det finns, med andra ord, massor att välja på.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful