TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Justerbar Penisring

Justerbara penisringar är lätta att använda och kan justeras så att de passar till alla penisstorlekar. Förläng din sexupplevelse och utnyttja din fulla potential, med en av dessa fantastiska små sexleksaker.

Justerbar penisring - passar alla storlekar

En justerbar penisring ger en erektion som varar längre

Om du har problem att hålla din erektion, kan en justerbar penisring vara en riktigt bra lösning. Du sätter den vid roten av din penis, och kan därefter strama åt den så att den sitter precis så tajt som du vill ha det. Genom att strama åt runt din lem, ser du till att blodet som pumpas ut i penis stannar kvar där, vilket i sin tur leder till en hårdare erektion som även varar längre. Något både du och din partner garanterat kommer att uppskatta.

Här på sidan hittar du vårt utbud av justerbara penisringar, som kan bidra till att ge dig en helt ny syn på vad ett samlag kan erbjuda. Genom att använda en justerbar penisring slipper du oroa dig för huruvida du kan prestera i sängen eller inte, så din partner behöver aldrig bli besviken igen. Se den som din lille medhjälpare, som alltid gör sex till en succéupplevelse för dig, vilket gör det ännu roligare att ha sex.

Skräddarsydd passform

Det smarta med en justerbar penisring är att den har tillverkats för att passa alla storlekar. Det spelar ingen roll om du ligger under genomsnittet, eller är en bra bit större än den genomsnittliga penisstorleken. Många justerbara penisringar är nämligen tillverkade som en sorts snöre med en glidande låsmekanism, vilket gör att du kan strama åt snöret alltefter din egen storlek. Det innebär också att du inte behöver kämpa med att få på en för tajt variant, något som kan vara oerhört obehagligt för många män.

Vill du ha en lite mer kinky look, kan du även finna justerbara penisringar tillverkade i läder, både med tryckknappar och med kardborrband. Tryckknapparna ger en kinky look med sina nit-liknande detaljer, och kan verkligen bli pricken över i på en sexy outfit. Om du och din partner föredrar kinky sexlekar, då är det en perfekt justerbar penisring för er. Det är bara fantasin som sätter gränser, för ni kan hålla på (nästan) så länge ni vill.

Många justerbara penisringar att välja mellan

Är en justerbar penisring inte helt det du är på jakt efter, kan du naturligtvis hitta en uppsjö av andra sorter hos Sinful. Vi vågar faktiskt påstå att vi har något för alla smaker. Det tål att tänka på, att produkten även kan bidra med mycket till din kvinnliga partner. Inte bara för att du förblir hård extra länge, utan också för att det finns justerbara penisringar där du kan fästa en vibrator, som så kan stimulera hennes klitoris medan du penetrerar henne. Vibrationerna är dessutom otroligt stimulerande för dig, med tanke på var de kommer ifrån.

Titta runt lite och hitta en justerbar penisring som passar perfekt till dig. Kanske ska du passa på att få med något litet från en av de många andra kategorierna på sidan, när du ändå ska beställa. Du finner ett brett utbud av exklusiva sexleksaker och tillbehör, som kan göra ert sexliv extra spännande och intimt. Upptäck sortimentet tillsammans med din partner, och hitta de leksaker ni verkligen har lust att prova.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL