Njoy Pure Stål Anal Plug Stor

Klicka på en bild för att förstora den

 • Metall Anal Plug
 • Metall Anal Plug
 • Metall Anal Plug
 • Metall Anal Plug
 • Metall Anal Plug

Njoy Pure Stål Anal Plug Stor

I lager Beställ före kl 13:30 och vi skickar samma dag (vardagar).

799,00 kr

  Produktbeskrivning

  Pure Plug Stor är en stål plug speciellt designad för anal stimulation. Pluggen är idealisk för den erfarna användaren. Den är lätt att kontrollera och dens runda handtag gör det enkelt för både användaren eller en evt partner att böja den i masserande rörelser.

  Den stora Pure Plug tål både att bli uppvärmd och nerkylad och den håller länge på den önskade temperaturen. Vi rekommenderar att du testar temperaturen på insidan av din underarm före du använder pluggen intimt.

  Pluggen er håndgjord av medicinskt godkänd rostfritt stål och den ligger i en fodrad förvaringsask. Passar du på din njoy stålprodukt har du det hela livet.

  Rengör Pure Plug med vatten och mild tvål och undvik rengöringsprodukter med slipande effekt då den då kommer att förlora sitt skimrande sken i ytan.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt Stål.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD: Pure Plug kan föras op 7 cm.
  BREDD: 3,8 cm. på det bredaste området.
  VIKT: 310 g.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Välformad leksak med fantastisk tyngd. Har länge sneglat på denna plugg och fantiserat om hur det skulle kännas att bli fylld av en så tung och välformad leksak. Om den levde upp till förväntningarna? Mer än så!
  Det tog inte många minuter efter att vi hade packat upp den ur lådan innan den nyfiket användes på min sambo. Tre djupa orgasmer på raken säger väl det mesta om detta sköna metallföremål :)

  Väldigt behaglig att ha inne längre stunder och den stora basen gör att man inte behöver vara orolig att den försvinner någonstans.

  Helt klart värd sitt pris!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Värd vartenda öre... Sen jag började med pluggar har jag velat ha en från njoy för de är så snygga och i metall. Leksaker i metall känns helt enkelt mer hygieniska eftersom de går att tvätta ordentligt och inte efter ett tag kan råka utveckla någon otrevlig odör (jag tycker om att gå pluggad länge).

  Jag har en annan stor metallplugg men den har rund bas och eftersom den behöver vara stor nog att hålla en stor plugg på plats skaver den. Så är definitivt inte fallet med den här eftersom handtaget är avlångt och samtidigt stort nog att hålla leksaken ordentligt på plats. Jag har kunnat ha den inne i flera timmar, till och med somnat med den, utan att det skavt. Perfekt!

  Den är ljuvlig att föra in, har en skön tyngd och minst lika trevlig att dra ut igen.

  Dyr? Ja, det går väl inte att komma ifrån, men för mina behov är den definitivt värd det.
  5 5 1

  Du recenserar: Njoy Pure Stål Anal Plug Stor

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: