Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Amaysin Power Uppladdningsbar Bulletvibrator var 1

Amaysin Power Uppladdningsbar Bulletvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Denna lilla Bulletvibrator från Amaysin ser kanske ganska oskyldig ut, men den gömmer på massor av kraft och fantastisk njutning.

Med dess spetsiga topp är det lätt att ge fokuserad stimulans, som snabbt kommer få dig att stöna av njutning. Det gäller både när du använder den direkt mot klitoris och när du låter den skämma bort dina erogena zoner under läckert förspel.

I denna vackra men fräcka sak får du hela 10 olika vibrationsmönster, som du enkelt växlar mellan med ett snabbt klick.

En extra läcker detalj med denna bulletvibrator, är att den både är vattentät och uppladdningsbar för att ge dig obegränsad lek, så att du kan uppfylla alla dina fantasier.

Laddaren ingår i produktförpackningen. Vill du få bästa möjliga upplevelse med din bulletvibrator, rekommenderar vi att du använder den ihop med ett bra, vattenbaserat glidmedel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Not for the faint of heart
FineWine - 26. feb. 2024
Som runriken lyder, inte för de klena. Denna lilla rackare har drag! Som någon kommenterat tidigare finns det risk att handen domnar av, värt det om du vill åt lite kraftigare vibrationer. Tyckte att min gamla vibrator var helt ok men denna… herre gu! Den lägsta intensiteten på denna är x 3 max intensitet på min gamla! Absolut prisvärd och så nöjd! Vibrationsmönster: ————— (intensiv) ————— (mer intensiv) ————— (intensivast) —— — … - - - - - - - — - — - — - ……………….. ..- ..-..-..-..- ..——-..——..—— — — — — — — — Hoppas att ni förstår ;)
Alldeles för kraftiga vibrationer
Josefine - 8. aug. 2023
Liten och nätt, men alldeles för starka vibrationer trots lägsta läget, blir inte skönt. Fingrarna somnar direkt och därmed svår att använda. Plus annars att den går att ladda.
Underbar!!
Linda - 15. nov. 2022
Extremt bra för folk som kanske behöver lite starkare vibbrationer för att komma. Rekommenderar starkt!! Extremt prisvärt!!
Amaysin
Hss - 28. nov. 2021
Hade varit bra med en lägre vibration, alla vibrationer är väldigt starka. Väldigt skönt matrial, bateriet håller länge
Dålig...
Saga - 12. sep. 2021
Blev riktigt besviken... Vibrationerna är som på min gamla trasiga vibrator (anledningen till varför jag köpte en ny), den är liksom inte fokuserad utan det vibrerar mer bedövande än stimulerande vilket även gör att handen domnar bort och jag måste trycka vibratorn mycket hårdare mot klitoris än vad jag hade önskat... Det är endast en knapp så man kan tycka att den ska vara lätt att använda, men den är typ omöjlig att hitta om man inte böjer sig för att titta på den, vilket inte är optimalt.
Amaysin vibrator
Vide - 27. sep. 2020
Underbar liten sak! Jag gillar den jättemycket och använder den ofta.
Trevligt att ha med sig
K - 30. mar. 2021
Den gör jobbet och har bra, starka vibrationer. Den är lite för liten för att vara lätt att använda, då den glider lätt eftersom vibrationerna går ut i fingrarna/handen. Dessutom är jag inte ett stort fan av det spetsiga huvudet, vilket gör att det träffar klitoris väldigt direkt och utan fokus runt den. Men en fin och billig liten sak man kan ha med sig på språng ;-)
0
Inte så bra
Jannie - 26. jan. 2021
Den är inte särskilt bekväm att hålla i. Vibrationerna går mycket ut i handen och det känns obehagligt. Tyvärr gillar jag den inte.
0
Du måste prova den
L - 19. jan. 2021
Jag hade aldrig fått orgasm tidigare och bestämde mig för att prova denna. Den fungerade precis som det var tänkt och var otroligt lätt att använda. Jag hade inte de vildaste förväntningarna, men den var helt fantastiskt. Jag skulle definitivt rekommendera den
0
Super
Anonymous - 12. sep. 2020
Naturligtvis var vi tvungna att prova den efter laddning. Liten och behändig men en stor effekt, många vibrationsvarianter. Det tog inte lång tid innan hon fick en härlig orgasm.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful