TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
B-Vibe Snug Plug 5 Buttplug var 1

B-Vibe Snug Plug 5 Buttplug

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

879,00 kr
Inkl. moms
Relaterade produkter
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Anal Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
159,00 kr
Inkl. moms
Sinful Soft Comfort Anal Douche
369,00 kr
Inkl. moms

Översikt

Tag varmt emot Snug Plug 5, din nya kompanjon till anallekens djupaste hemligheter. Med denna buttplug kan du upptäcka en helt ny typ av fyllande njutning. Ergonomiskt utformad och med sammetslen yta kommer denna intelligenta djupdykare ge dig maximal, men diskret vällust, oavsett var, när och hur du känner för att leka med den. 

Denna Snug Plug är gjord av kroppssäkert silikon helt utan sömmar och kanter, så den kan verkligen leverera en sammetslen upplevelse. Kombinationen av den släta ytan och den smala spetsen gör att resan mot analnjutningens himmelrike börjar på bästa sätt, när pluggen glider på plats utan problem trots sin imponerande storlek.

Den genomtänkta formen bidrar till den erotiska känslan, men den verkliga boosten till njutningen kommer från de två lösa kulorna inne i pluggen. De roterar i takt med dina rörelser, medan pluggen med glädje fullföljer sin plikt - att fylla dig till max! Ett uppdrag som inte är jättesvårt att genomföra, när den har en diameter på 5,1 cm och väger hela 374 g. 

I botten finns ett smart, ovalt ankare som lägger sig perfekt till rätta mellan dina skinkor och ser till att pluggen stannar när den ska under lekens gång. Du kan använda Snug Plug när som helst; ute på stan, tillsammans med en partner, eller på egen hand när du vill fullända dina onanistunder. När du känner dig helt tillfredsställd ser den tunna, flexibla halsen till att pluggen är lika lätt att ta ut, som den var att föra in. 

Snug Plug 5 vänder sig främst till erfarna analäventyrare. För andra storlekar och lite mindre överväldigande upplevelser, kolla in resten av B-Vibe Snug Plug serien. Vi rekommenderar att du alltid använder ett vattenbaserat analglidmedel tillsammans med dina analleksaker, samt att du rengör dem med tvål och vatten eller sexleksaksrengöring för god hygien efter användning.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL