TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
baseks Kinky Bondageset var 1

baseks Kinky Bondageset

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

249,00 kr
Inkl. moms
Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
baseks Sexleksaksrengöring 200 ml
129,00 kr
Inkl. moms

Översikt

Släpp lös din inneboende kinkster med hjälp av det här fräcka bondagesetet från baseks. Här finns allt ni behöver för heta dominanslekar, så att både dom och sub blir tillfredsställda.

Hela setet går i svart; PU-läder och metall ger den rätta känslan av dominans och underkastelse. Det bastanta halsbandet och handledsmanschetterna kan fixera en sub precis där de förtjänar att vara. Använd ögonbindeln och gagballen för att ge lekarna en extra kinky dimension där olika sinnen sätts ut spel. När synen försvinner förstärks till exempel de övriga sinnena.

Floggern kan dansa över huden och kittla olika punkter, vilket kan vara oerhört upphetsande när du är bunden och inte kan se något. Vill ni höja temperaturen kan du som dom låt slagen vina och ge er båda precis vad ni vill ha. 

Fäst kopplet i halsbandet och bestäm vem som ska bära bröstklämmorna. Bind eller låt dig bindas med det 4,3 meter långa nylonrepet. Det finns mängder av positioner att utforska, så det är i princip bara er fantasi (och möjligtvis hur smidig den som ska bindas är) som begränsar er.

Säkerhet är A och O när det kommer till dominans- och maktspel. Vi rekommenderar att ni kommer överens om ett så kallat safe word innan ni ger er ut på äventyr i BDSM-världen.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL