Bondagekit

Vill du införa en mildare utgåva av BDSM-leksaker i förhållandet, men är inte säker på vilken typ som fungerar för er? Då är det en bra idé att investera i ett bondagekit, som består av flera olika typer av sexleksaker. Med ett bondagekit kan du och din partner tryggt utforska den mörka och sensuella världen och ta ert sexliv till nästa nivå.

Mest populära
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Baseks (3)
Fetish Fantasy (3)
Fifty Shades of Grey (2)
Frisky (1)
Lovers Premium (2)
Master & Slave (1)
Master Series (1)
Mixed (1)
Obaie (13)
Rianne S (1)
Scandal (3)
Sex & Mischief (1)
Sinful Æsker (1)
Spartacus (1)
Sportsheets (4)
ToyJoy (4)
You2Toys (1)
Visa alla
Visa alla 44 produkter
Du har sett 44 av 44 produkter

Bondagekit - Bli en del av den fräcka världen

Upplev njutning med bondagekit

Bondage kan för många verka som en mystisk disciplin. De flesta förknippar det med BDSM, förkortning av Bondage & Disciplin (BD), Dominance & Submission (DS), och Sadism & Masochism (SM). Denna fräcka värld är alltså bara en bit av hela BDSM-kakans många spännande aktiviteter. De andra bitarna består bland annat av sinneslekar, spanking, smisk, kittlande med fjädrar och sexuella rollspel, som du kan ge dig in på med sexiga kostymer. Det finns alltså flera sätt som du kan leka dig in i bondagevärlden, och med ett bondagekit kan du själv bestämma om du vill använda handklovar, manschetter, kinky ögonbindel eller annat.

Det kan kanske verka lite skrämmande att låta en annan person bestämma över ens kropp, men det behöver inte innebära att du kommer förödmjukas eller känna dig nedvärderad av din partner. Det är viktigt att sätta gränserna för hur långt det ska gå och hur det ska gå till. Med ett bondagekit får man möjlighet att välja hur den submissiva ska bindas fast och vad som ska ske när hon eller han sitter fastbunden. Den personliga gränsen är viktig att respektera, och därför är det alltid bra att prata igenom det hela innan ni sätter igång.

Hitta det helt rätta kittet för dig

Ett bondagekit är en bra utgångspunkt för att sätta fart på ert lilla fräcka äventyr. Det finns många olika utgåvor, och det kan därför vara svårt att veta vilken typ som passar bäst för just dig och din partner. Om ni är nya när det gäller bondagekit och är osäkra på vilket ni ska välja, då kan det vara en bra idé med en variant som innehåller flera olika sorters sexleksaker. På så vis kan ni experimentera er fram till det bästa resultatet. Det finns också bondagekit som är speciellt lämpade för nybörjare.

Om ni redan vet vad ni tycker om men är på jakt efter något nytt, då kan ni till exempel låta er inspireras av ett bondagekit med Fifty Shades of Grey-tema, som är mycket populärt. Om det ska vara lite extra fräckt så finns det bondagekit med blindfolds. På så vis kan den submissiva knappt ana vad som kommer ske, tills hen får känna på intensiva beröringar. För när man blockerar synen läggs alla andra sinnen mer i fokus. Om man vill få en ännu större känsla av att vara helt i den dominanta partnerns våld, så kan ni testa på ett kit med riktigt speciella manschetter och handklovar.

Den perfekta gåvan till din partner

Det finns inget tvivel om att ett bondageset är den perfekta gåvan till din partner när du vill komma med en överraskning. På den här sidan hittar du många olika varianter där alla i stort sett innehåller något annorlunda. Om du till exempel vet att din partner vill leka mer med BDSM, då borde du kanske titta närmare på ett bondagekit som innehåller piska, gagballs och sådana produkter. Det finns både det ena och det andra att välja bland. 

Oavsett vilket bondageset du väljer från sidan, så är du garanterad att det kommer bli en frisk fläkt i sovrummet. Tillsammans med din partner kan ni använda kittets många olika sexleksaker för att utforska varandras kroppar och upptäcka nya punkter som ger er extra njutning. Så, det är bara att komma igång om du vill ha ännu mer fräck njutning tillsammans med din partner.

Har du frågor om några bondagekit eller är osäker på ditt val, så är du välkommen att kontakta vår kundservice, som alltid är redo att hjälpa dig.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se