Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
baseks Gradient Glitter Stor Blå Dildo 22,5 cm var 1

baseks Gradient Glitter Stor Blå Dildo 22,5 cm

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

En mångsidig älskare som erbjuder flera härliga egenskaper. Denna stora blå och rosa glitterdildo från baseks är designad i tonade nyanser och har en underbar form och storlek.

Den 20 cm långa dildon är utformad med pulserande ådror, mjukt silikon och ett verklighetstroget ollon för stimulering av både p-punkt och g-punkt.

Placera den rosa och blå godbiten på en stadig, plan yta och njut av den helt utan händer med hjälp av den starka sugproppen. Du kan också ta saken i egna händer för att nå hela vägen till klimax. Eller varför inte bjuda in en partner och testa dildon i en sele?

Oavsett hur du väljer att använda den får du en extra smidig upplevelse tillsammans med vattenbaserat glidmedel.

Rengör din leksak med vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring när den roliga stunden är över.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Toppen
Bh - 12. mar. 2024
Super nöjd bra storlek skön
Rätt okej
O - 25. jul. 2023
Dyr. Snygg och bra sugpropp. Tippen kunde ha varit större. Använde den analt, och eftersom den är gjord av silikon så behöver den rätt sorts glidmedel. Man kan inte använda silikonbaserat glidmedel då det skadar dildon med tiden. Ska prova butter boy, då jag läst att den ska vara bra för silikondildos och ge bra och långvarigt glid. Vattenbaserat glidmedel ger inte bra glid och är väldigt kortvarigt (för silikondildos), även om det är gjort för analt bruk. Prova oljebaserat istället. Har läst att kokosolja från matbutiker ska funka bra.
Smidig
Alex - 9. may. 2022
Skönt med silikon. Lång och skön, når upp långt där bak. 4.9 cm är bara längst ner, hade hoppats den var stor över mesta av dildon. Passar ändå bra som uppvärmning
En utmaning
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har använt den när jag spelat med mig själv och den är verkligen något alldeles extra. Den är ganska bred och lång, men med en bra uppvärmning är den väldigt rolig att leka med. Sugkoppen är kraftfull och jag kan inte föreställa mig att jag någonsin skulle kunna dra av den. Materialet är skönt och fast, vilket gör den särskilt bra när den först sätts in. 10/10 men den är inte för nybörjare
Maskinöversatt från sinful.dk
Glitter
Anonymous - 13. mar. 2024
Min dam gillade den mycket annorlunda färgen på dildon. Trevligt material och storleken på dildon är också lämplig. Många orgasmer har redan haft med denna leksak.
Maskinöversatt från sinful.fi
Vacker och förförisk
Anonymous - 13. mar. 2024
En bra och funktionell dildo. Den är ganska stor och lång, så jag skulle inte rekommendera den för nybörjare. Venerna och bulorna på dildons yta är ganska subtila, men de är tillräckligt taktila när de används. Dildon är ganska mjuk och följsam. Färgerna är härliga och glittret är ett roligt tillskott. Det finns dock en kvalitetsbrist; glittret verkar flagna av ytan gradvis. Dildon är också ganska elektrisk och samlar mycket damm och lösa hårstrån på ytan. Sugkoppen är inte heller särskilt fast, vilket innebär att dildon kan lossna från den fästa ytan under användning. Annars gör produkten sitt jobb. Jag rekommenderar den!
Maskinöversatt från sinful.fi
Stor och färgglad
Anonymous - 4. sep. 2022
En ny favorit. Materialet är slitstarkt och behagligt att ta på. Inga synliga tecken på tillverkning. Ljusa färger och estetiskt tilltalande. Sugkoppen fungerar bra. På grund av vikt och storlek sitter den inte fast hur länge som helst på t.ex. väggen. Står emot olika halksvampar bra efter ungefär en månads (tung) användning. Designen är helt underbar. Den breddar sig mot roten och har precis rätt kurva. Är det fel att bli kär i silikon? Jag rekommenderar till alla användare, oavsett kön. Kanske inte lämplig som en första leksak på grund av dess storlek.
Maskinöversatt från sinful.fi
Bra coristedildo och också mycket lämplig för avsedd användning
Anonymous - 13. mar. 2024
Dildon är mycket imponerande på grund av den glidande färgen och glitter. Dess storlek är också mycket fantastisk, vilket gör det till ett bra övergripande paket. Dildoens sugkopp är mycket stark. Jag höll den fäst vid väggen i fyra dagar i rad och den höll sig fäst vid väggen mycket enkelt. Jag försökte också använda den i verklig användning och jag måste säga att den gör jobbet mycket bra också. Dildon är lång, så den når väl in på de avsedda platserna oavsett om dildon är fäst vid väggen eller en stol.
Maskinöversatt från sinful.fi
Utmärkt yta och känsla
Anonymous - 1. may. 2023
Slätheten på denna dildos yta och styvheten och mjukheten i dess struktur är exceptionell. Den stora storleken i förhållande till den strömlinjeformade och avsmalnande designen vid spetsen sänker också tröskeln för användning i början av sessionen, om du vill hoppa över de första uppvärmningarna med de minsta sakerna.
Maskinöversatt från sinful.fi
Det var inte en stor en
Anonymous - 13. mar. 2024
Enligt produktinformationen är diametern 4,9 cm, men på förpackningen står det 4,3 cm
Maskinöversatt från sinful.fi

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful