Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fetish Fantasy Bondagegunga var 1

Fetish Fantasy Bondagegunga

Relaterade produkter
Joydivision Forlängningsset för Sexgunga
179,00 kr
Inkl. moms
Joydivision Krok för Trätak
99,00 kr84,15 kr
Inkl. moms
1 995,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Översikt

Ha sex i viktlöst tillstånd och njut av oändligt många tillfredsställande positioner, medan ni utforskar era djupaste fantasier med denna fantastiska Bondagegunga från Fetish Fantasy.

Gungan har flera olika justerbara nylonremmar, vilket ger er mängder av roliga möjligheter. Den har dessutom strategiskt utplacerade D-ringar, där ni kan koppla fast hand- och fotledsmanschetter för att inkorporera olika former av bondage och fixering.

Maxkapaciteten för gungan är 180 kg. Läs alltid igenom instruktionerna noggrant innan den installeras. Väger du över 100 kg, ta av fjädern och montera gungan direkt i skruven som sätts i taket. 

Allt som behövs för att installera gungan ingår i paketet, men observera att den inkluderade skruvöglan endast är avsedd för innertak av trä. Har ni innertak av betong, eller något annat material som inte är trä, måste ni själva ordna med en lämplig takbult.

VarumärkeFetish Fantasy
UndervarumärkeSeries
Vikt (g)3700
Full Längd (cm)210
Huvudsakliga materialNylon
FärgVit
MålgruppKvinna och man, Kvinna och kvinna, Man och man
SpråkEngelska
SKU12644
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Helt fantastisk
David - 30. dec. 2022
Man vill bara använda den hela tiden. Breda sköna remmar.
Sexgunga
Marie - 19. jan. 2022
Rolig krävs lite övning innan man lärt sig använda den bra. Hade gärna sett att den hade varit lite mer vadderad där man hänger med kroppen. Men kul komplement i sexet.
Typ bra
Killen - 24. nov. 2021
Halvknepig att ställa in faktist, min tjej är lite av den smala modellen och är lite svårt att justera då den är begränsad. Funkar i vissa lägen. Lår fästena går ej att spänna åt Välj en billigare.
Gungeligung
Magnus - 11. oct. 2021
Robust och tålig konstruktion! Vissa detaljer byttes ut till tåligare! Bara låta fantasin flöda o leken börja.
Fetish Fantasy Bondagegunga
Bagge - 13. sep. 2021
80% nöjd
Extremt bra men tillbehör rekommenderas
SwingandeSexet - 24. mar. 2015
Jag stod i valet och kvalet och beställde först "Fetish Fantasy Sexgunga" sedan beställde jag alltså denna tillsammans med: "Joydivision Krok för Betongtak" (då jag har, tada, betongtak) "Fantasy Saddle Tillbehör för Sexgunga" Anledningen varför jag valde denna före den andra är att jag/vi just gillar BDSM och med denna inkluderades det mer alternativ för fastlåsning och skillnaden mellan dessa två gungor är också att denna ("Bondage") har en tvärgående metallstång (som är "inpackad" i skyddande material som kan tas av) medans den andra inte har dessa remmar och som jag kan se det enbart ett band mellan "valvet" för stabilitet. Den tvärgående stången ger möjlighet för diverse andra bojor etc. att sättas där. Ev. andra skillnader kan finnas men dessa jag kan se iaf. på bilderna. Gungan i sig själv utan tillbehör är väldigt väldigt VÄLDIGT roligt att ha sex i. Fantasin och vigheten sätter gränserna och när båda (ja, jag har suttit i den och på så sätt haft sex med min tjej) vågar lita på den (INSTALLERA DEN KORREKT MED RÄTT KROK, I RÄTT MATERIAL OCH PÅ RÄTT SÄTT) så är det helt enkelt löjligt kul. Själva de medföljande spännena som man sätter låren i testade vi aldrig (som agerar som "sadel" om man inte köper till sadeln ovan), de är vadderade men om man spenderar runt 1500kr på en sexgunga så rekommenderar jag starkt att man köper till sadeln. Vi har inte använt de medföljande dildosarna som man kan sätta fast i sadeln men gungan MED sadel är enormt rolig. Mannen kan sitta på den, tjejen kan sitta på den och alla möjliga kombinationer av M-M, K-K etc. Många ställningar som man inte kunnat göra utan den har nu kunna genomförats och det är barnsligt kul att snurra runt en naken fastbunden person i den och kunna "gå runt" personen och ha mer eller mindre "full åtkomst". Tidigare tvekade jag starkt att köpa denna, jag har väl "mycket" sexleksaker och BDSM-tillbehör men denna är nog det roligaste inköpet och det mest givande inköpet enligt oss båda. Köper ni denna tänk på att samtidigt köpa till korrekt krok beroende av underlag (se ovan) men sadeln (se ovan) rekommenderas starkt med, får ni användning för dildosarna (som vi inte fått ännu) är det bara ännu mer värde. Kan inte nog poängtera detta nog: Installera den korrekt på korrekt underlag/material med rätt krok Vi döljer hålet med att satt upp en brandvarnare (då kroken i taket har en metallplugg så det är ett relativt iögonfallande hål i ditt tak efter uppsättning) som vi borrat hål i bottenplattan på. Brandvarnare upp = ingen ser hålet. Brandvarnare bort = bottenplatten har ett hål i sig som ger åtkomst till hålet för kroken. Sätt givetvis alltid upp brandvarnaren efter varje lek och ha helst (som vi har) andra brandvarnare som aldrig tas ned ifall något skulle hända.
Sexig åktur
NordjydeOgGudinden - 13. dec. 2013
Gungan är gjord av bra kvalitet. Men de fungerar som avsett. - Observera att den medföljande fjädern endast är för 1 person – D-ringarna måste vara starkare Kedjorna för att hålla manschetter har en låsmekanism som är lite krånglig Jo, detta är sagt. Det är fantastiskt att kunna ta sin kvinna när hon ligger här. Öppen, viktlös och precis i rätt höjd.
0
Härlig!
Har ett namn - 28. dec. 2020
Helt fantastiska!! De känns starkt byggda trots att remmarna är gjorda av plast. Mina förväntningar gick inte till spillo! Vi båda gillade de mycket, och vi tränade lite i vissa positioner;)
0
Bäst
Neej - 12. mar. 2020
Verkar tåliga, fjädern är bra. Ingen leksak av dålig kvalitet, vi har gillat den mycket, behöver inte vara rädd att den ska falla isär
0
Team liter rekommenderar!
Court drill - 3. aug. 2019
Robust byggda men ändå mycket bekväma stringtrosor. Du har gott om utrymme att justera fröken till flera positioner inom dina egna akrobatiska förmågor. Med fjädern/kedjan kan du snabbt justera den till rätt höjd. När det gäller bärförmåga kan även en större person sättas ombord, och de medföljande ankel-/ handledsremmarna tar det användningsmöjligheterna till nya dimensioner! Min fru i brand: "känslan av viktlöshet". Långvarig glädje, din vardag känns inte tuff, om bara din egen fantasi räcker!
0

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful