Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Creature Cocks Centaur Silikondildo 23 cm var 1

Översikt

Ge dig ut på ett vilt, erotiskt äventyr med Creature Cocks Centaur Monster Silikondildo. Det verkliga äventyret börjar när du står i den djupa skogen, öga mot öga med en ensam kentaur.

Den tjocka, långa dildon, som kommer att få dig att tappa andan, har en hästliknande design i nyanser av orange, koppar och svart. På toppen av det breda huvudet skapar ringar av förhud en frestande ås medan skrynkliga räfflor pryder dess massiva längd. Varje stöt utlovar spännande uttänjning.

Den mörkhyade krigargestalten, som skimrar i rödbruna och kopparfärgade nyanser, utstrålar styrka och virilitet. En varelse med rå kraft och primitiv åtrå.

Du dras till hans massiva skaft, som är en symbol för otämjd lust och åtrå, när du ger dig hän åt det mystifierade mötets förbjudna lockelse. Med ett hjärta som rusar och med darrande händer ger du efter för de primära drifter som uppslukar er båda. Och du rider kentauren med en intensitet som trotsar både förnuft och konventioner.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Creature Cocks Centaur Silikondildo 23 cm

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful