Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Dragon Dildo

Dragon dildo, perfekt val för dig som vill ha en dildo utöver det vanliga, med en extra twist. Utseendet och storleken ger dig ultimat njutning. Vårt sortiment har lekfull textur och pirrande former. Du kommer helt klart hitta en modell som passar dig.

Dragon dildo - Ge dig ut på nya och djärva äventyr

Prova en stor och fyllig drak dildo

En drak dildo är en fantastisk vuxenleksak som både förhöjer och gör dina sexuella upplevelser roligare. De har en unik design med vackra färger och fantastiska former, vilket garanterar extra sensibla och sexiga sensationer - om och om igen.

En dragon dildo är oftast tillverkad av silikon, men de finns också sådana i glas och andra material, vilket gör dem extremt lättanvända. Bara du inte glömmer bort att använda vattenbaserat glidmedel!

En dragon dildos lena material är en fördel då de ofta är större än de vanliga dildomodellerna. Såna som du kanske redan har undangömda i ditt nattduksbord - eller var du nu förvarar dina vuxenleksaker.

Dess större storlekar och den underbara designen gör att penetration går djupare och de stimulerar lite extra. Så om du vill prova något nytt och spännande är de det perfekta valet. Om du är redo att få alla dina njutningspunkter grundligt tillfredsställda, så är en dragondildo förmodligen något för dig.

Börja med att kolla in vårt utbud lite närmare på den här sidan - och behöver du tillfredsställa din nyfikenhet genast så går det lätt och snabbt att beställa hem en fantastisk drake.

En dragondildo lämpar sig bäst för de mer erfarna

Som vi sa tidigare så är en drak dildo oftast lite större än de lite vanligare modellerna - och dess former är också ganska speciella och unika. Därför passar den här typen av vuxenleksaker bättre för de som redan har erfarenhet av lite större storlekar och udda former.

Om du är nybörjare och aldrig har provat den här typen av vuxenleksaker tidigare så rekommenderar vi att du börjar med en mindre version. Arbeta dig sen gradvis upp i storlek. Du får då en bättre och smidigare upplevelse.

Om du däremot redan har erfarenhet av större storlekar och är redo att ta ännu ett steg mot lite extra njutning, så är förmodligen en dragon dildo något för dig.

En dragon dildo kanske framstår som både stor och solid, men låt dig inte luras av hur den ser ut. De flesta av dem är tillräckligt flexibla för att tillgodose dina behov och preferenser. Så kika runt här på sidan för att hitta din personliga favorit. En som du har lust att bjuda in till ditt sovrum, så ni kan ha en vågad och sexig natt tillsammans. Du kommer inte att ångra det.

Använd den med din partner

Om du gillar handsfree-lekar så blir du säkert glad när vi säger att det är lätt att hitta en drak dildo med sugpropp på den här sidan. En sugpropp kan fästas på alla släta ytor, så du får händerna fria och kan smeka dina andra erogena zoner.

En dragondildo med sugpropp har en fördel till - speciellt om du och din partner gillar äventyrliga strap-on-lekar. För de kan sättas fast i en harness så du och din partner kan ger er ut på ett förförande och mörkt äventyr tillsammans.

En dragon dildo kan ge dig enormt mycket njutning oavsett om du är singel eller är i ett förhållande - speciellt de riktigt stora och utsökt provocerande varianterna, som antingen har en sugpropp eller en stor bas. Så ta en titt här på sidan (antingen för dig själv eller med din partner) och upptäck vilken magnifik skapelse som passar bäst för dina/era lustar. Eller varför inte kolla in vårt utbud av enhörningsdildos, tentakeldildos eller monsterdildos.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice. De är redo att svara på dina frågor - både om produkterna på den här sidan och om resten av vårt sortiment.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful