Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Stora Strap-ons

Med en strap-on kan du öppna upp för helt nya och spännande möjligheter i ditt sexliv. De olika stora strap-on dildoarna är lämpade åt lekar med både kvinna/man och kvinna/kvinna. En stor strap-on dildo är perfekt till dig som vill ha en mycket fyllig stimulering och en extra kinky sexupplevelse.

Stor strap-on för er

Få den perfekta upplevelsen med XL strap-on

Om du redan har utforskat peggingvärlden vet du garanterat också vilka glädjefyllda och fantastiska orgasmer som den kan erbjuda. Pegging med en stor strap-on ger dig ett gyllene tillfälle att analysera och utmana de traditionella maktrollerna. Här kan kvinnan uppleva känslan av att få penetrera honom medan han testar rollen som mottagande part.

Många kan känna en viss tveksamhet inför pegging – och det gäller kanske i synnerhet med en stor strap-on. Men det finns ingen anledning att oroa sig. Inte om du tar det lugnt och försiktigt. En gyllene regel är förstås att arbeta långsamt och säkert mot målet. Vi avråder därför från att börja med en strap-on large. I stället kan du till en början använda en liten analdildo eller kanske en analplugg. Det gäller framför allt om du aldrig har testat dessa lekar tidigare. När du känner dig trygg med känslan av att penetrera din partner med en liten analdildo kan du börja utforska de större storlekarna.

XL strap-on: Kom ihåg de viktiga förberedelserna

En av de vanligaste faktorerna som hindrar människor från att utforska analstimulering är rädslan för obehagliga överraskningar. Den känslan är förstås helt naturlig. Men lyckligtvis finns det massor av produkter som hjälper dig att göra dig redo. Många använder till exempel olika typer av lavemang och duschar för att rengöra sig – både före och efter den fräcka leken. Då kan du lita på att du är helt ren där bak innan du börjar leka med en stor strap-on eller andra typer av analsexleksaker. Vill du veta mer om den här produkttypen kan du läsa vår fördjupade guide om analleksaker.

Något som inte kan upprepas tillräckligt mycket är vikten av att använda glidmedel. Till skillnad mot en vagina producerar inte anus naturlig smörjning, hur upphetsad du än är. Kom därför alltid ihåg att använda rikligt med analt glidmedel när du vill utforska analstimulering på olika sätt. Anala glidmedel har en tjockare konsistens som gör dem lättare att arbeta med och att de håller längre. Därför är det absolut bäst att använda den här typen av glidmedel när du vill leka med anala leksaker, som exempelvis en stor strap-on.

Vilka ställningar är bäst för XL strap-on?

När det är dags för pegging och givaren kanske saknar erfarenhet av att använda en strap-on storlek large kan det vara svårt att veta hur man ska förhålla sig. Det måste givetvis bli en skön upplevelse för båda parter. Därför gäller det bland annat att hitta den bästa ställningen – både för givaren och mottagaren.

Använder ni en stor strap-on kan ni till exempel börja med doggy style där mottagarens rumpa dras tillbaka en bra bit mot sängkanten. Här är det viktigt att hitta en lämplig höjd. Kanske ska givaren stå på golvet intill sängen eller ha knäna uppe på sängkanten. Ta reda på vad som passar er bäst.

En annan variant är att mottagaren ligger på mage, eventuellt med stöd av en sexkudde, medan givaren ligger ovanpå. Det ger en bred kontaktyta mellan kropparna som kan göra att hela upplevelsen blir ännu mer intim och fantastisk.

Ett tredje alternativ är att låta mottagaren sitta överst och själv styra hur intensiv stimuleringen ska vara. Det kan framför allt vara en bra idé när det handlar om en stor strap-on som kräver en hel del tålamod från bägge parter. Det är viktigt att ni båda kan koppla av för att njuta av varandra och de orgasmfyllda upplevelserna.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful