Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Creature Cocks Reaper Silikondildo 20cm var 1

Creature Cocks Reaper Silikondildo 20cm

879,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Översikt

Vi presenterar Reaper Silikondildo från Creature Cocks - en olycksbådande glädje som kommer att få dig att be om mer än bara din själ! Denna hotfullt stora dildo har texturerade åsar, nubbar, spår och piggar, vilket ger ryggradskittlande känslor med varje stöt. Produkten är kantad med spetsiga nubbar för extra stimulans, och dess bredare topp säkerställer en tillfredsställande sträckning.

Tack vare den starka sugkoppsbasen kan du njuta av handsfree njutning var du än vill. Förvandla fantasier till verklighet genom att bjuda in en partner för att ägna sig åt kinky cosplay eller rollspel med hjälp av er favorit harness.

Men akta dig, för liemannen kommer inte bara för att fresta dina sinnen utan för att kräva din innersta väsen. Föreställ dig en mörk slöja, en gestalt klädd i svarta och grå kläder, skelettliknande händer som sträcker ut sig med en lie i släptåg. Medan din själ darrar av förväntan avslöjar liemannen en pulserande, het stav mellan deras ben, en livsfyr som pulserar med oemotståndlig lockelse.

Ge dig hän åt liemannens omfamning och upplev en resa bortom dödlighetens rike, där extas och mörker flätas samman. För varje stöt dras du djupare in i en värld av extas, där njutning och smärta smälter samman till en enda berusande känsla.

Liemannens beröring är både mild och obarmhärtig och driver dig till vansinnets rand medan du vrider dig och stönar i extas. Med ett sista, desperat skrik trycker du mot liemannens grepp - plötsligt, i en bländande ljusglimt, vaknar du och kippar efter luft när världen rusar tillbaka till dig.

Men när du ligger där, skakad och desorienterad, kan du inte skaka av dig känslan av att liemannen fortfarande finns där ute, väntar i skuggorna och väntar på sin tid tills den kan ta dig igen. Och när du glider tillbaka in i sömnen kan du inte låta bli att undra vilka andra mörka hemligheter som ligger gömda i djupet av dina drömmar.

VarumärkeCreature Cocks
Vikt (g)610
Full Längd (cm)23.5
Insättningsbar Längd (cm)20
Diameter (cm)5.6 | 6.6
Huvudsakliga materialSilikon
FärgRöd, Svart
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdeVagina, Anus
MålgruppKvinnor, Män
SpråkEngelska, Tyska, Nederländska, Spanska, Italienska, Franska, Ryska
SKU45164
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful