Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
iTouch Sure Bäckenbottentränare var 1

iTouch Sure Bäckenbottentränare

Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
1 295,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

Fördelar

Översikt

Knipövningar är den bästa formen av träning när det kommer till din bäckenbotten, men om dina muskler har blivit svaga, kan det vara svårt att träna på egen hand. Det är här som iTouch Sure Bäckenbottentränare kommer till hjälp. Den skickar ut en svag elektrisk ström via en vaginal sond. De elektriska impulserna från sonden ser till att musklerna stimuleras på ett sätt så de automatiskt spänner och slappnar av - precis som vid naturliga knipövningar.

Bäckenbottentränaren hjälper dig att återfå kontroll över musklerna. Den förebygger inkontinens, läckor och täta urinträngningar. Utöver detta så ser den även till att öka din sexlust.

Den är helt säker att använda, den är diskret och du kan inte göra något fel - den hittar själv musklerna och stimulerar dem korrekt.

Rekommendationen är att använda bäckenbottentränaren 20 minuter om dagen. Inom 3 - 5 månader så ska du uppleva en markant förbättring.

Vaginalsonden är tillverkad i polystyren och rostfritt stål, den är helt latexfri. Koppla bort den från fjärrkontrollen och rengör sonden med tvål och varmt vatten.

Så använder du tränaren: - Ta ut bäckenbottentränaren ur asken och sätt i de medföljande batterierna. - Anslut kablarna som förbinder styrenheten med sonden. - För in sonden i underlivet. - Starta bäckenbottentränaren - välj program och styrka. - Ligg lugnt och avslappnat under behandlingen, som varar i 20 minuter. - Efter avslutad behandling stänger apparaten av automatiskt, och du kan dra ut sonden ur underlivet.

Du får inte använda bäckenbottentränaren om du är gravid, har epilepsi, använder pacemaker, inom 12 veckor efter en operation eller om du har fått diagnosen livmoderhalscancer. Du som använder hormonspiral som preventivmedel kan träna med iTouch, men om du har en kopparspiral rekommenderas du inte att använda bäckenbottentränaren eftersom metallen kan leda den elektriska strömmen längre upp än avsett.

Vi vill också göra dig uppmärksam på att produkten innehåller nickel.

VarumärkeTensCare
UndervarumärkeiTouch
Full Längd (cm)11
Insättningsbar Längd (cm)7
Diameter (cm)3
Bredd (cm)3
Strömkälla2 x AA (Inkluderat)
FärgVit
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdeVagina
MålgruppKvinnor
SpråkFranska, Tyska, Engelska, Danska
SKU15025
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Perfekt
Majsan - 7. may. 2024
Har bara testat några dagar men nu när jag hittat den perfekta inställningen så känns de att de tar på rätt ställe
Bäckenbottentränare
Karin - 27. mar. 2024
Jag har inte använt denna produkt tillräckligt för att kunna ge ett rättmätigt betyg, men jag tror på denna produkt. Det finns något som heter EMSELLABEHANDLINGAR som utförs i privat regi och som är VÄLDIGT KOSTSAMT. Den här bäckenbottentränaren ska efter vad jag har förstått ge liknande behandling, fast till en engångskostnad och till ett mycket billigare pris. Den här produkten är alla gånger värt att testa om man har problem med urinläckage och springer mycket på nätterna och kissar.
Funkar bra!
Sonia Alvear - 5. aug. 2023
Har testat denna i ca tre veckor snart och jag tror att jag känner viss skillnad. Jag startade med låg intensitet och har ökat lite i taget även om det inte kändes nåt i början så har det ändå haft bra effekt. Jag har inte kunnat hitta rätt teknik för knipövningar så den här apparaten har hjälpt mig otroligt mycket! Rekommenderar den verkligen!
Vad skriver man här ?
Siv Bengtsson - 29. may. 2023
Vet inte än hur slutresultatet blir, har nyss börjat använda den.
Nöjd
Mrs I - 15. may. 2023
Jag har använt apparaten i drygt två veckor nu och har kanske inte märkt markanta skillnader ännu men känner mer nu än när jag började första dagen. Behöver fortfarande köra på starkaste effekten men har förstått att man kan köra på mindre effekt så småningom. Har haft problem med att knipa rätt efter jag har fått barn så jag hoppas att denna apparat kommer hjälpa mig på traven. Ett plus att sexlusten ökar!
Itouch
Irma - 5. may. 2023
Har bara använt den 1 vecka än så vet ej hur resultatet blir
Köp den!
Snurrskalle - 19. jan. 2023
Känner skillnad efter 1,5 veckas användning!
Smärtsam/ingen effekt
Sofie - 11. feb. 2022
För mig kändes ingenting förrän på bland de högsta nivåerna och då var det smärtsamt. Ingenting påminde om att musklerna drog ihop sig utan jag fick endast ont av den. Det var obehagligt att känna som elektriska stötar i underlivet. Jag misstänkte att den var trasig alternativt en dålig produkt men fick bara svaret att jag skulle prova mig fram på lägre nivåer (där jag inte kände något alls) eller att det var något medicinskt fel på mig. Himla tråkigt att man har betalat över tusen kronor för något man inte vågar/vill använda.
Touch Sure Pelvic Floor Trainer
Rommelie - 1. nov. 2021
Jag använder produkten nu för 1vecka och känns lite skillnaden faktiskt. Vi få se efter en månad ,jag ser framemot mer och bättre resultat.
Supernöjd
Denise - 26. oct. 2021
Både jag och min sambo upplever skillnad i sexlivet och då han jag bara använt den i 2 veckor än. Rekomenderar verkligen, för att lättare få orgasm och öka känslan.
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful