Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
obaie Advanced Rattan Cane Piska var 1

Översikt

Letar ni efter det perfekta redskapet att ta till när det ska skapas ordning och reda hos olydiga partners? Ni kan sluta leta nu.

obaie Advanced Rattan Cane Piska är perfekt till er som har tidigare erfarenhet av kinky lekar, eftersom även de mest försiktiga slag lämnar den undergivne kvidandes.

Den effektiva bestraffaren ger ifrån sig ett fantastiskt upphetsande ljud, både när den viner genom luften och när den träffar med oerhörd precision på t.ex. den olydiges skinkor.

Utöver att skämma bort hörselgångarna, efterlämnar den också en väldigt direkt och brännande smärta, som kan kuva även de olydigaste av submissives.

Den här moderna versionen av en rotting, Rattan Cane, är tillverkad i ett långt, smalt och flexibelt stycke på hela 60 cm. Handtaget utgör 14,5 cm av längden, och spetsen mäter 0,9 cm i diameter.

Den har en hård inre kärna av trä som är belagd med PU och PVC på utsidan.

Varumärkeobaie
Vikt (g)30
Full Längd (cm)60
Diameter (cm)0.9
Huvudsakliga materialTrä
FärgSvart
MålgruppKvinna och man, Kvinna och kvinna, Man och man
SpråkDanska, Engelska, Norska, Svenska, Finska, Franska, Tyska, Nederländska
SKU21280
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Hot
Sun - 23. jul. 2023
Trevligt produkt.
Klen
Pdom - 5. mar. 2023
Jättesnygg och fin känsla. Men den gick av lm man tog i litegrann. Så inte värt priset i minna ögon
Pinne med lite pvc
Sam - 5. sep. 2022
Blev vid första anblick nöjd med denna. Men när jag tog ur den från kartongen så kände jag mig otroligt missnöjd. "Kärna av trä". Den är HELT i trä med ett otroligt tunt lager pvc. Den är inte flexibel alls som jag trodde. Med facit i hand så hade vi kunnat gå ut i skogen och hämtat en pinne som vi virar in i lite lacktyg.
Smärtsam ;)
Kevin - 22. mar. 2022
Perfekt för lärare-lekar, bra kvalitet!
Funkar bra
Martin - 23. dec. 2021
Hade gärna sett ett lite tjockare handtag. Den svider bra, enligt flickvännen.
Rekommenderas ej!
Vincent - 20. dec. 2020
Jag köpte denna Cane med förhoppningen att få en billig men duglig produkt för att testa på att piska med Cane. Jag blev väldigt missnöjd när den kom hem till mig med en böjning som dessvärre gjorde den obalanserad i svingen. Kvaliteten, trotts produktens prisklass, känns väldigt billig, handtaget är inte särskildt bekvämt att hålla i och det känns som att produkten ska knäckas vid hårdare piskningar. Trots dessa klagomål utför produkten fortfarande sitt jobb, men det känns inte som att det kommer bli långvarigt. Den levererar ett härligt sting vid bruk, swishar genom luften och lämnar fina märken på huden. Jag rekommenderar inte "Obaie Advanced Rattan Cane Piska".
En piska för smärta.
Tobbe - 23. nov. 2020
Men 100% ansvar ligger på själva smiskutdelaren huruvida det blir bra eller dålig smärta. Det är mycket enkelt att lämna märken efter sig med denna. Främsta syftet med denna typ av piska är att det skall bli ett skarpt ljud med ett skarpt sting av smärta utan att skada allvarlig, men det går om du är oförsiktig. Rekommenderas EJ till nybörjare. När jag fick hem piskan var jag mycket intresserad av den, så efter en noga utförd ockulär inspektion så rappa jag till mig själv i sidan av vaden. Ja, det kändes. Sedan tog jag till full styrka och lappa till mig själv på samma ställe igen, en riktigt bra träff blev det. Jag rörde dock inte en min fastän jag kände hur onödigt mycket smärta som exploderade ut kring nedslagsplatsen. (Chock tror jag det heter) Ca 15 sekunder senare så domnade hela vaden och foten bort. Tyvär så varade inte den friden speciellt länge. En brännande smärta kom smygandes tillbaka. Allt var dock hanterbart men jag bestämde mig för att inte lappa till mig själv igen. En dryg vecka gick och vaden var fortfarande lite stel efter vila eller sömn. Märket på vaden efter den självförvållande skadan började tyna bort och jag kände mig nu mycket mer bekväm med att använda mera kraft än tidigare när jag piskat min partner. Fruktansvärt roligt redskap i sängen som tog med sig flera riktiga känslor än vad jag först hade räknat med. (Smärta var nog det enda jag hade räknat med) Mycket effekt för lite pengar. Men ovana smiskare och piskare bör iakta stor försiktighet.
rundstav med plast
Grarken - 20. oct. 2020
Det är en rundstav med plasthölje. På avstånd ser den helt ok ut, men vid närmare granskning ger den ett billigare intryck. Sen är det inget fel på slagegenskaperna, den har helt ok schwung och ger bra sting. Om du vill ha en pinne att slå med som också ser bra ut för åskådare så fyller denna behovet.
Nice
Carola - 25. jul. 2020
Riktigt nöjd med denna. Den känns vill jag lova ;). Behövde en ersättare för bambupinnen som gick sönder och denna är det mer schvung i. Låter upphetsande, svider bra på skinkorna och ser läcker ut. Köp!
Produkt värd pengen
Thomas - 16. jul. 2020
Trodde den skulle vara styv men har en lätt fjädrande känsla och ger raka fin linjer. Extremt skön och underbart ljud som låter som den känns. Tror inte ni blir missnöjda.

obaie Advanced Rattan Cane Piska

199,00 kr149,25 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful