Sexpiska

Gillar du eller din partner slag och smisk på rumpan, då är en sexpiska leksaken ni letat efter. En piska är idealisk till upphetsande och kinky sexlekar med smisk, där din partner får uppleva såväl milda smekningar och hårda slag. Lev ut era fräcka fetisch fantasier med hjälp av en sexpiska, som kan skicka ut er i smärtfull extas med ett enda sving.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Fifty Shades of Grey (2)
Obaie (3)
Rimba (2)
Scandal (1)
Sex & Mischief (1)
Spartacus (1)
Sportsheets (1)
Visa alla 15 produkter

Sexpiska - Perfekt till fräcka fetischfantasier

Släpp ut din inre dom med en ridpiska

Oavsett om du är man eller kvinna, så kan en ridpiska vara precis den rätta sexleksaken för dig. Det här är nämligen en typ av leksak, som är så smart utformad att båda parterna i förhållande kan få riktigt mycket glädje av den, oavsett kön och läggning. Framför allt om ni är intresserade av att utforska SM-världen på ett lugnt och försiktigt sätt. Med en sexpiska kan ni turas om att ge varandra allt från små kärleksfulla slag i baken, till rejäla rapp som lämnar röda märken kors och tvärs över såväl skinkorna, som andra kroppsdelar där ni väljer att använda den.

En sexpiska är den perfekta parleksaken för er som vill ge er hän åt sexlekar med en dominant och en submissive. En av er kontrollerar sexpiskan och bestämmer hur den ska svingas över den andre. Det skapar en otroligt intensiv stämning mellan er, där era sexuella fantasier får lov att vara i absolut fokus och levas ut till fullo.

Alla kan köpa piska

Det spelar ingen roll om du är helt ny på området fetisch och/eller BDSM, alla kan räkna ut hur man använder en sexpiska. Det handlar bara om att du ska hitta den teknik som fungerar bäst för dig - och inte minst ta reda på hur din partner föredrar att bli piskad. Det är nämligen möjligt att använda sexpiskan på olika sätt, allt beroende på vad man är ute efter. Det innebär att du t.ex. kan använda den som pirrande och kittlande rekvisita under förspelet, där mottagaren aldrig vet när du väljer att låta piskrappet falla mot huden.

Sen kan du naturligtvis också välja att använda den till hardcore piskning, där din partners hud lämnas flammande röd av alla slagen. Men se alltid till att på förhand avtala hur långt leken med sexpiskan ska gå med din partner. Kommunikationen är oerhört viktig, så att du inte hamnar i en olycklig situation, där ni inte vill samma sak längre. Har ni bara avtalat vad som är okej och inte okej, då kan ni utan problem köpa piska sen.

Få en bra upplevelse med din sexleksakspiska

En sexleksakspiska kan vara nyckeln till att öppna upp helt nya sidor av ert sexliv, så det kan faktiskt vara en riktigt bra idé att introducera idén till din partner. Kanske är en sexpiska er väg till att utvidga sortimentet av sexleksaker där hemma, och ta det till en lite vildare nivå än ni tidigare har gett er på. Den kan även fungera som en isbrytare för samtalet om vad det egentligen är ni tänder på, och vad ni har lust att prova att använda tillsammans.

Om ni behöver mer rekvisita till era fräcka sexlekar, kan ni hitta ett stort utbud av olika fetishleksaker hos Sinful. Ni kanske har lust att piffa till leken med en fräck kostym, som verkligen kan sätta fart på fantasierna. Eller är det bara ett set med sexiga underkläder som ska till, för att skicka din partner till sjunde himlen? Oavsett vilken typ av leksaker ni föredrar, hittar ni hos oss ett stort och varierat utbud, som kan bidra till att ni får ett ännu bättre sexliv.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se