Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Pasante King Size XXL Kondomer 144-pack var 1

Översikt

Pasante King Size kondomer är speciellt utvecklade till dig som tycker att kondomer i storleken Large antingen är för strama eller för korta. Pasante King Size har en lätt doft av apelsin och vanilj.

Det är glidmedel på alla Pasante King Size kondomer vid leverans, men du kan med fördel använda mer om du vill ha en våtare och mer naturtrogen upplevelse. Kom ihåg att alltid använda ett kondomsäkert glidmedel.

Det är 144 st. Pasante King Size kondomer i paketet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
kondom
Pontus Öberg - 21. apr. 2020
Grymt bra kondom, lite för tajta dock!
Mycket bra för den som inte kan ha ”normal” storlek
AA - 22. aug. 2019
Dessa kondomer är prisvärda för det antal man får. Om du har problem att få på de ”normalstora” kondomerna är dessa perfekt! Allt beror dock på hur tjock du/din kille är. Dessa kondomer är vad jag vet 12 cm i omkrets så är du inte så tjock skulle jag rekommendera att välja smalare kondomer men längre, om det är längd du/din kille har ;) För mig funkar de jättebra och var lätta och sätta på. Var ibland något stor för dem så kunde någon gång ibland vara svårt å få på den på toppen men inget som skapade problem! Så detta är kondomer som är lätta och sätta på, långa och breda för den som fick de generna ;) Kan starkt rekommendera dessa! Nackdelen är dock för de som inte är 20cm långa eller där i närheten, att den kan bli något lång, kondomen alltså. Men veckla inte ut den helt eller pressa ner den så är det inte ett problem! Har funkat så mycket bättre och funkar mycket bättre! Dessutom vill jag hjälpa de som kanske har problem å få upp den med den kondom du/din kille använde/använder. Jag hade samma problem. Troligtvis fick jag för lite blod till kanelstången då den satt alldeles för tight (normalstora kondomen) och hav mig blåa märken. Då är denna kondomen perfekt. Lätt å sätta på, ”den” står upp utan problem å de e bara å köra! Tålig är den också! Dessa rekommenderas starkt för dig som är lite tjockare än vad de normalstora är gjorda för :) Köp köp köp, testa testa testa. Skulle de inte vara bra för dig/din kille kan ni ju alltid köra vattenkrig ;) Lycka till med allt vad ni gör!
En av de bästa större
Andreas - 31. aug. 2017
Har provat många större kondomer och måste säga att denna hör till toppskiktet. En förpackning som öppnas snabbt, bra doft, enkel att trä på och sitter bra. Något tjock, men det är ofta många av de större kondomerna.
Bra!
H - 15. jun. 2017
Kondomerna är mycket bra!
Väldigt bra men lite för tjock.
PB - 29. jan. 2017
Är du välhängd så är detta produkten för dig. Efter att ha testat både "Billyboy XXL" & "RFSU Grande" där dem båda suttit lite för tajt för att kunna bibehålla ett bra stånd så provade jag denna, och den var väldigt enkel att ta på och satt inte alls lika tajt som dem andra. Det enda som var lite minus var att den är rätt tjock så känslan försvann en del, men det är ju en kondom och det är ju aldrig lika bra med som utan! Överlag så rekommenderas denna starkt för dem med lite större pjäs!
Mycket bra
Anonymous - 11. may. 2023
Allt fungerade perfekt
Maskinöversatt från sinful.de
Gud!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har fått ett positivt intryck eftersom de inte glider av eller är svåra att ta på. Pojkvännen är också nöjd med dem eftersom de passar honom, till skillnad från dem han använde tidigare.
Maskinöversatt från sinful.dk
Goddard
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra storlek, har nu använt ett paket med min pojkvän och de spricker inte. Lätt att applicera
Maskinöversatt från sinful.dk
Kondom recension
Anonymous - 12. sep. 2019
De är mycket bra för dem som har en något tjockare penis. Den enda nackdelen är om du är en odlare (som jag), om du förlorar din boner för ett tag, kommer mycket luft att komma in. Vilket resulterar i att det poppar. Och smörjmedlet på dem är ganska upp till standard.
Maskinöversatt från sinful.dk
Nöjd med en lämplig storlek
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har länge varit osäker på vilken storlek kondom jag ska använda. Det vill säga, guider gav mig inte ett definitivt svar förrän jag hittade en mall på mysize. Detta ledde mig till just denna kondom, som jag är mycket nöjd med. Tillverkarna borde anstränga sig mer för att mäta storlekarna i omkrets.
Maskinöversatt från sinful.dk

Pasante King Size XXL Kondomer 144-pack

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful