Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
ROMP Piccolo Pegging Kit Strap-On Dildo Kit var 1

Översikt

Ge dig ut på ett lustfyllt äventyr med ROMP Piccolo Pegging Kit. En trogen följeslagare när du vill utforska okända njutningsområden! Piccolo har något speciellt i beredskap för dig, oavsett om det är första gången du tar dig till peggingvärlden eller om du är en van utforskare som söker nya utmaningar.

Det icke-realistiska underverket är tillverkat med största omsorg av silkeslen silikon. Det kurviga skaftet är perfekt vinklat för att rikta in sig på de svårfångade erogena zonerna. Dessutom gör den utsvängda basen dubbelpenetration möjlig. Så sluta fantisera och möjliggör den.

Men håll i hatten, för Piccolo har ett extra kort i rockärmen för alla äventyrare! I dildons inre finns en dold hålighet som kan rymma en ROMP Riot bulletvibrator (ingår ej). Då förvandlas din resa till en elektrifierande expedition med vibrationer som resonerar djupt in i kärnan. Kitet har också en justerbar harness så alla utforskare oavsett tidigare erfarenhet kan delta i jakten efter extatisk njutning.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

ROMP Piccolo Pegging Kit Strap-On Dildo Kit

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful