Strap-on harness

Ett strap-on harness är en sele som används för att fästa en dildo på utsidan av kroppen. Dildon spänns ofta fast i en ring på framsidan av strap-on harnesset, vilket gör det lätt att kontrollera dildons rörelser. Med en strap-on kan du penetrera din partner på ett mer realistiskt sätt än med en handhållen sexleksak, vilket ger honom eller henne en ännu mer tillfredsställande upplevelse.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Basix (1)
CalExotics (4)
Dillio (1)
Fetish Fantasy (3)
King Cock (1)
LovingJoy (1)
Obaie (1)
Realrock (2)
Spareparts (5)
Spartacus (1)
Sportsheets (8)
Strap-on-Me (2)
The Realm (1)
Vac-U-Lock (1)
Visa alla 38 produkter
Du har sett 38 av 38 produkter

Hitta ett strap-on harness till fräcka lekar här

Vad är ett strap-on harness?

Sele, strap-on harness eller seldon - kärt barn har många namn. Oavsett vad vi väljer att kalla det, är det en grundläggande del av utrustningen för strap-on-lekar. Om ni aldrig har testat att leka med en strap-on, då är det nu ni ska ta steget in en ny värld av njutning. Många känner kanske till dessa populära sexleksaker från porrfilmsindustrin, där framför allt filmer med bara kvinnor gärna använder sig av denna utrustning för att låta skådespelerskorna penetrera varandra. Men vad är ett strap-on harness egentligen, och vad kan man använda det till? Enkelt uttryckt är det en sele som du fäster runt livet eller höfterna, och så fäster du en dildo i det - gärna med en ring på selens framsida.

Du kan sedan penetrera din partner med den valda leksaken. Strap-ons passar därför väldigt bra till kvinnor som vill kunna stimulera sin partner med penetration, eftersom de av naturen oftast inte är utrustade med verktyg för detta ändamål. Många kvinnor tycker det är otroligt upphetsande att tas bakifrån, men är inte attraherade av män eller föredrar kvinnor. Med ett strap-on harness kan man dock penetrera sin partner utan att själv ha en penis, och penetrationen känns dessutom väldigt realistisk när dildon simulerar penisens rörelser - vilket den kan göra med ett harness.

Vad passar mig och min partner?

Om det är första gången ni ska experimentera med ett strap-on harness, då vill vi rekommendera att ni köper ett med en tillhörande dildo som inte är alltför stor. Även om ni tidigare har lekt med och uppskattat större leksaker, kan det nämligen kännas lite överväldigande när de placeras i en sele. Detsamma gäller om ni vill testa pegging, där kvinnan penetrerar mannen analt med hjälp av ett strap-on harness. Oavsett vilka ni är och hur ni vill använda ert harness så förblir rekommendationen densamma. Börja lugnt och försiktigt genom att köpa en tättsittande sele med bra passform och en lite mindre dildo. Då är ni på den säkra sidan, och behöver inte bli besvikna på er första upplevelse med ett strap-on harness.

När ni känner redo att ta leken till nästa nivå hittar ni även ett stort utbud av välutrustade versioner här på sidan. Tillhör ni det lite mer erfarna segmentet kan ni med fördel välja ett strap-on harness med plats till lite större dildos. Många selar kan dessutom anpassas efter dildostorleken, så att ni kan använda den tillsammans med flera olika dildos och ibland också med andra typer av sexleksaker.

Kom igång med de fräcka lekarna

Oavsett om ni vill utforska en ny form av njutning eller bara piffa upp sexlivet lite, så finns det ingen anledning att skjuta fram det längre. Ett strap-on harness kan nämligen ge er en mer realistisk form av penetration med dildos än handhållna varianter. Ni kan använda selar för att penetrera varandra både vaginalt och analt, bara ni ser till att använda leksaker som passar för syftet. Det finns även dildos som kan användas för att ge mer målinriktad stimulering av de inre erogena zonerna, så att ni kan uppleva hur kroppen svarar på den intensiva stimulering som strap-on harness erbjuder.

Åtnjut den här typen av sexleksaker i flera olika sexställningar, och tänk på att använda rikligt med glidmedel så kommer de penetrerande rörelserna att kännas ännu bättre. Kvinna/kvinna, kvinna/man eller man/man - oavsett vilken könstillhörighet du och din partner har, så kan er strap-on bli en källa till gränslös njutning. Strap-on harness med alla sina tillbehör blir alltmer populära, och när man börjar se närmare på alla lekmöjligheter de erbjuder är det inte svårt att förstå varför. Så sluta tveka och börja leka - nu!

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se