Strap-on set

Är du nyfiken på strap-ons och dess möjligheter? Eller har du lust att stimulera din partner ett nytt kittlande sätt? Då är ett strap-on set där du får både harness och dildo rätt val för dig. Setet innehåller allt du behöver för att påbörja dessa fräcka lekar, så att du och din partner kan komma igång med detsamma och börja njuta av en mer realistisk upplevelse med penetration.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Längd att föra in
Diameter
Egenskaper
Batteridriven (11)
Fjärrstyrd (8)
Harnesskompatibel (34)
Hollow (15)
Inflatable (1)
Jelly (1)
Justerbar (6)
Realistic (13)
Splashproof (2)
Suction Cup (9)
Uppladdningsbar (2)
Vattentät (6)
Vibrating (11)
Material
Gummi (2)
Latex (1)
Nylon (1)
Polypropylen (1)
PU (1)
PVC (18)
Silikon (16)
TPE (4)
TPR (1)
Märke
Banana Pants (1)
Doc Johnson (7)
Fetish Fantasy Extreme (2)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (11)
King Cock (5)
Malesation (1)
Master Series (2)
Obaie (1)
Ouch! (1)
Perfect Fit (1)
Seven Creations (1)
Sportsheets (2)
Strap-on-Me (2)
Tantus (3)
You2Toys (5)
Visa alla 47 produkter
Du har sett 47 av 47 produkter

Strap on set - tar palekarna till nya härliga höjder

Upplev en mer realistisk penetrering med strap on sets

Är du och din partner på jakt efter en sexleksak som kan piffa upp vuxenlekarna i sovrummet? Eller har du kanske lust att ge din partner en mer realistisk form av penetrering än du kan erbjuda hen med en dildo? Då kan ett strap on set vara lösningen ni har letat efter. Det innehåller nämligen både ett strap on harness, dvs. selen man fäster runt höfterna, och en strap on dildo som fästs i sagda sele. Genom att leksaken spänns fast mot givarens underliv, kan hen penetrera mottagaren på samma sätt som en penisbärare gör, vilket för många känns betydligt mer realistiskt än med en handhållen leksak.

Det är inte svårt att förstå varför kvinnor ofta använder sig av strap on sets. Som regel har de ju inte utrustats med en naturlig penis, och de måste därför använda sig av andra kroppsdelar eller ta till hjälpmedel om de vill penetrera sin partner. Det kan vara oerhört upphetsande att bli penetrerad med ett par fingrar, eller rent av en hel hand i det som kallas “fisting”, men många föredrar den mer naturliga känslan av en penis. För er som njuter av att penetrera och bli penetrerade, men där en eller båda föddes utan (och inte genom läkekonst har skaffat sig) en penis, kan en harness dildo vara ett riktigt bra alternativ. Och med ett strap on set får penetrationen en ytterligare dimension, eftersom givaren kan simulera penisens rörelser och därmed stimulera på flera sätt.

Väl rätt strap on set för just er

Om ni aldrig har lekt eller experimenterat med strap ons tidigare, kan det vara en riktigt bra idé att börja med ett strap on set. På så vis får ni både ett harness och en dildo som kan användas tillsammans med selen, och därmed kan ni sätta igång och leka närhelst ni känner er redo. Det finns dock många olika typer av strap on set, med varierande seldon och olika typer av kompatibla leksaker, vilket kan göra det svårt för nytillkomna entusiaster att välja vilket set som passar dem bäst. Vi skulle rekommendera att ni börjar med ett som har en relativt liten dildo, gärna en som sitter i ett stadigt harness.

När ni har vant er vid storleken och känner att ni kan kontrollera selen med god precision, då kan ni, om ni vill, uppgradera till en stor dildo och kanske byta till ett mindre harness. Det ger ofta en mer intensiv form av stimulering, och ökar samtidigt givarens rörelsefrihet. Ni kan också experimentera med en vibrerande strap on, vilket ger en extra pirrande upplevelse för både givaren och mottagaren. För mer erfarna användare finns det sedan strap on set med dubbeldildo, med vilka båda parterna kan penetreras samtidigt så att ni får dubbelt så mycket stimulering.

Upptäck en ny värld av njutning

Strap-on set vänder sig till par som älskar njutning, och som anser att sexleksaker är en källa till bättre sex. För många kan det kännas lite läskigt att ta steget och introducera sexleksaker för par i parförhållandet, men när de väl gör det upptäcker de en helt ny värld av njutning som de absolut inte skulle vilja undvara. De leksaker som har designats specifikt till par har också den fördelen att båda parterna kan njuta tillsammans - och strap-on set hör definitivt till den kategorin.

Till er som är nyfikna på en specifik typ av penetrering, eller kanske är på jakt efter en mer målinriktad form av stimulans, finns det ett stort utbud av strap-on sets som är skräddarsydda för olika ändamål på den här sidan. Ni hittar även varianter med hollow strap ons, vilka har tagits fram specifikt för de som redan har en penis men gärna vill ge sin partner en lite fylligare upplevelse. Med andra ord finns här något för alla smaker, så vi vågar nästan lova att ni kan hitta något som uppfyller alla era behov och önskningar.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se