Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Klassisk Midi Magic Wand Vibrator var 1

Sinful Klassisk Midi Magic Wand Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Sinful Klassisk Midi Magic Wand Vibrator är en kraftig vibrator som kan användas över hela kroppen. Wanden löser upp alla former av spänningar - oavsett om det är axlarna eller mer intima områden som behöver lite kärleksfull uppmärksamhet och omtanke.

Tack vare sin mångsidighet har Magic Wands varit populära i många år. De kan nämligen användas både solo för att få lite extra fräck egentid, eller tillsammans med en partner när ni vill få och ge erotisk massage som en del av ert förspel.

Magic Wands är också kända för att kunna leverera några av marknadens mest kraftfulla vibrationer. Det är ofta till hjälp för kvinnor som har svårt att få orgasm när de bara leker på, och med, egen hand. Trots av sin ganska kompakta storlek, är denna Magic Wand otroligt kraftig och ser till att du når klimax på nolltid.

Med det praktiska scroll-hjulet kan du lätt justera vibrationernas intensitet, utan att behöva gå igenom en massa olika nivåer och mönster för att nå precis dit du vill. Allt som krävs för att blixtsnabbt gå från milda, kittlande förnimmelser till kraftiga, orgasmframkallande vibration är ett litet scroll med tummen.

För att säkerställa att leken inte slutar innan du vill, är din nya Magic Wand  sladdansluten. Du behöver alltså inte vänta på att den är laddar upp, utan du kan börja använda den direkt. Stick bara kontakten i väggen så är den lika redo som du.

Rengör den med en fuktig trasa och lite tvål eller sexleksaksrengöring, så bibehåller du god hygien. Dra alltid ut sladden ur vägguttaget innan rengöring.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Dåligt
Sam - 22. apr. 2023
Det funkar inte så bra
Kraftiga vibrationer
Anonym - 10. mar. 2023
Denna är sjuk!! Om du gillar starka vibrationer så köp köp köp!! Gött att ha en vibrator som aldrig tar slut på batteri under tiden. Sladden stör mig inte
Wand
Johan - 5. mar. 2023
Ej provad på en kvinna ännu, men undertecknad gillade den.
Fungerar bra!
John - 27. aug. 2022
Min första wand, fungerar bra och har väldigt starka vibrationer! Lite jobbigt med sladden, men har inte haft några problem.
Bra vibrationer
Emma Johansson - 22. jul. 2022
Giller den starkt! Jag behöver starka vibrationer och med denna kommer jag fort
Superbra
Nane - 25. apr. 2022
Jättebra storlek, väldigt bra vibrationer. Har både den större och nu den mindre, exakt samma vibrationsstyrka trots olika storlek. Rekommenderar denna mer än den större.
Enkel mycke vibb
S - 22. apr. 2022
-Slippar laddas. -Låter högre än jag velat så får dämpa under täcket även om man är ensam hemma men vill ej få grannar att tro man borrar el nåt ofta. -Vibbarna är annat format än så a fr tex dildovibbar om man enbart har den på utsidan och känslar blir kittlande till mjukvibb och höjs upp till mycket kittlande vibb...kanske lite för jobbigt. Beror väl på hur känslig man är och hur ofta man gör speciellt vid samma tillfälle för då tror jag man kan bli avtrubbad av det....neverna blir för påverkade och överbelastade så man blir bedövad. Kunde ialf inte göra mer än 3ggr för sen var det inte skönt mer och tror inte det är det för edging heller....edga till upphetrsning ja men komma om o om igen 20ggr...nej. Fast är relativt och finns ju dem som kommer på ingen stund alls el stimulans, där hade man kanske kunnat nöja sig med en kortare stund. -den gör jobbet. -matrial var ok men glidmedel kan vara fördelaktigt och ger mer känsla.
otrolig!
connie - 4. apr. 2022
helt otrolig!! väldigt starka vibrationer!!
Ojojoj!
Lotta - 10. mar. 2022
Äsch vad ska man säga?! Helt f...ing amazing
-
J - 9. mar. 2022
Lite krångligt med sladden, bra vibrationer men kan ”ta över” väldigt mycket. Känns som att allt vibrerar, inte precis där man vill.
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful