Kraftfulla Vibratorer

Vi upplever att många BDSM-entusiaster ofta frågar efter extra kraftfulla vibratorer. Därför har vi här på sidan samlat ett urval av några av de mest kraftfulla och mest eftersökta modellerna på marknaden. På grund av deras storlek, effektivitet och intensitet, är de speciellt lämpade för BDSM-lekar, men såklart kan de också användas om man bara vill ha lite extra starka vibrationer i förbindelse med onani.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
ABS-plast (6)
Aluminium (5)
PVC (1)
Silikon (16)
Egenskaper
Batteridriven (1)
Fjärrstyrd (3)
Reselås (3)
Uppladdningsbar (24)
Värmefunktion (3)
Vattentät (11)
Längd att föra in
Märke
Anal Fantasy Collection (1)
B Swish (1)
Bodywand (1)
CalExotics (1)
Doxy (7)
Fantasy for Her (2)
Kink by Doc Johnson (1)
Lelo (1)
Master Series (2)
MX Fighter (1)
Sinful (6)
ToyJoy (1)
Velve (1)
Längd
Diameter
Visa alla 29 produkter

Kraftfulla vibratorer till fräcka BDSM-lekar

Testa på kraftiga vibratorer

Det finns många olika vibratorer, som alla har olika sorters egenskaper. I denna kategori hittar du de mest kraftfulla vibratorer på marknaden, som antingen kan användas till fräcka BDSM-lekar eller i förbindelse med allmän onani. Om du är en kvinna som är ute efter lite mer styrka för att tillfredsställa både din klitoris och dig själv, då ska du titta på en av våra kraftfulla vibratorier som passar perfekt till ditt nattuksbord.

Väljer du bland kraftfulla vibratorer från vårt stora sortiment, då är du nästan garanterad tillfredsställelse varje gång du använder den. Många av modellerna är en så kallad Magic Wand, som utan tvekan är de starkaste du kan välja. De är designade för att stimulera djupt och om din klitoris kan tolerera en mycket hög intensitet, då råder det inget tvivel om att den är just det rätta redskapet för att ge dig en enastående orgasm.

En Magic Wand är inte bara bra på att ge orgasmer. Dess intensiva vibrationerna kan faktiskt också hjälpa dig på andra områden. De kan nämligen användas för att ge massage och därmed mjuka upp ömma muskler och ta bort spänningar i kroppen. Just vad man behöver efter en lång och tuff arbetsdag.

Olika möjligheter för stimulation

Det är en bra idé att en eller flera kraftiga vibratorer, om du är en av de kvinnor som tycker att du inte får tillräckligt med känsla i klitorisen. Väljer du till exempel en från urvalet av kraftfulla vibratorer, som en Magic Wand, så kan den inte bara ge fantastiska orgasmer, utan också hjälpa till att öka känsligheten i klitorisområdet. Det gäller bland annat om du har haft en bäckenskada som ung. Det sker ofta för unga flickor när de faller ned på cykelstången, klätterställningen eller balansbommen på gympan. Men med kraftfulla vibratorer kan du gradvis få tillbaka känsligheten i klitorisområdet igen, så länge du använder den riktigt och regelbundet. Det kan du läsa mer om i vår guide till klitorisorgasmer.

Men det finns självklart också många andra utgåvor av kraftfulla vibratorer. De kan du hitta i urvalet här på sidan. Där kan du bland annat se en modell som används för att stimulera g-punkten, eller en ihärdig dildo som stimulerar känslan av ett riktigt vibrationskryddat samlag. Det finns alltså massor av möjligheter för att tillföra en kraftfull leksak under täcket, antingen det ska mysas på egen hand eller tillsammans med din partner.

Fräcka leksaker till BDSM-lekar

Vårt urval av kraftfulla vibratorer hittar du i kategorin med fetishleksaker, eftersom det inte råder någon tvivel om att dessa modeller är perfekta för dig som älskar fräcka BDSM-lekar. Med deras hjälp kan du kittla en känslig klitoris eller ett par sällskapssjuka bröstvårtor, som bara väntar på att bli stimulerade av starka vibrationer.

Men det är faktiskt inte bara kvinnor som kan få glädje av kraftfulla vibratorer. Många män kan också få stor glädje av att bli fastbundna i sängen med bondage- eller bindeleksaker, och därefter bli stimulerade på flera delar av kroppen. Några riktigt erogena och känsliga zoner på mannen kan till exempel vara bröstvårtorna, penissträngen eller bäckenbotten. 

Det finns inget tvivel om att kraftfulla vibratorer kan skapa stor glädje hos både kvinnor, män och par - det gäller bara att hitta den bästa varianten för dig. Om du har frågor om några av produkterna här på sidan, då är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice, som sitter redo att hjälpa dig.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se