Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Vixen Creations Maverick VixSkin Dildo 20 cm var 1

Översikt

Vill du få en naturtrogen onaniupplevelse och stor möjlighet för onani utan att använda händerna, så ska du lägga vantarna på dildon Vixen Creations Maverick VixSkin.

Den handtillverkade dildon från det berömda märket Vixen är framställd i silikon av högsta kvalitet. Sugproppen kan fästas på alla släta ytor, så att du får händerna fria till att göra andra roliga och fräcka saker med.

Dildon har ett realistiskt utseende och en stor diameter som ger dig extra fyllig stimulering. Den har en mjuk yta som gör att den känns precis som den äkta varan.

Vixen Creations Maveric VixSkin är framställd i USA. Den kan föras in ca 18 cm och har en diameter på hela 4,8 cm på den bredaste delen. Dildon kan användas både som den är eller i ett harness.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Perfekt om du gillar större penishuvud
G - 25. jun. 2022
Känns som en äkta penis särskilt när man har värmt dildon innan. Har en större penishuvud som kan vara lite irriterande, men perfekt annars.
Underbar
Jessica - 10. sep. 2021
Bästa dildon jag haft. Underbara på alla sätt fantastiskt material och underbart skön 100% orgasm varje gång jag använder den.
Underbar
Jessica - 10. sep. 2021
Bästa dildon jag haft. Underbara på alla sätt fantastiskt material och underbart skön 100% orgasm varje gång jag använder den.
På riktig realistisk dildo.
Katrin - 2. may. 2019
Detta är väldig realistisk! Det känns som en riktig, mycket mjuk yta, perfekt böjd, 100% orgasm. Storleken är bra. Sugkopp funkar bra. Jättesnabbt leverans 2-3 dagar. Superhög kvalitet! Rekommenderar!!
Verklighetstrogen
Anna - 16. jan. 2018
Otroligt verklighetstrogen och smidig med sugkopp. Väldigt mjuk på utsidan med hård kärna. Lätt att rengöra och enkel att förvara i originalförpackning. Hög kvalite som ska ha livstidsgaranti. Rekommenderar verkligen.
Kvalitet
Astrid - 25. aug. 2017
Väldigt lyxig och verklighetstrogen känsla. Var riktigt imponerad.
Mycket bra förutom priset
Anonymous - 13. mar. 2024
Mycket bra textur och stadga men för halva priset finns varumärket Heroes, för dyrt
Maskinöversatt från sinful.fr
Mjuk kraft
Anonymous - 10. aug. 2022
Jag köpte Maverick efter Vixskin Mustang, som jag tycker mycket om men som är något på den smala sidan för mig. Maverick är ganska på den tjocka sidan och kräver en hel del förberedelser. När det lyckas är den dock DÄR och det är jag också. På grund av dess vikt, vänliga material och fantastiska blandning av fasthet och mjukhet känns det mycket tillfredsställande i alla avseenden. Mavercik är något krävande, men i gengäld kan du räkna med att den hjälper dig att avslöja dina sanna innersta känslor :-). Skonsam kraft.
Maskinöversatt från sinful.nl

Vixen Creations Maverick VixSkin Dildo 20 cm

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful