Analdildo För Män

Gillar du anal stimulation är en analdildo för män ett riktigt bra val. Här på sidan hittar du många olika former och designer. De flesta är tillverkade i medicinskt silikon, som är ett väldigt mjukt och flexibelt material.

Mest sålda produkter

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Längd att föra in
Diameter
Egenskaper
Appstyrd (1)
Harnesskompatibel (78)
Hollow (1)
Jelly (3)
Realistic (29)
Squirting (1)
Suction Cup (62)
Uppladdningsbar (2)
Vattentät (2)
Vibrating (2)
Material
Aluminium (1)
Borosilicate glass (2)
Glass (2)
PVC (8)
Silikon (73)
TPE (8)
Vinyl (2)
Märke
All Black (2)
Amaysin (3)
baseks (16)
Doc Johnson (5)
Fetish Fantasy Elite (1)
Fleshlight (3)
Fun Factory (3)
King Cock (1)
King Cock Elite (2)
King Cock Plus (1)
Love To Love (4)
Loving Joy (1)
Nexus (1)
NMC (1)
Satisfyer (1)
Sinful (12)
Sportsheets (4)
Tantus (15)
Vixen Creations (8)
Willie City (10)
You2Toys (2)
Visa alla 99 produkter
Du har sett 48 av 99 produkter
Ladda fler

Analdildo för män - målriktad stimulering av P-punkten

Vad är en analdildo för män?

En analdildo för män är en sexleksak som designats för att stimulera och ge dig maximal njutning där bak. Både män och kvinnor har massor av känsliga nervändar och erogena zoner i anus, och med hjälp av målriktad stimulans kan det ge upphov till otroligt kittlande och explosiva orgasmer. Det är den perfekta sexleksaken för dig som redan har experimenterat lite med analvibratorer, buttplugs eller analkulor, och nu drömmer om att ta onanistunden, eller sex med din partner, till nästa nivå.

Med en analdildo för män kan du inte bara utforska och lära känna nya delar av kroppen, du kan också massera dig själv, eller din sexpartner, invändigt, och på så vis framkalla den magiska orgasm som brukar beskrivas som den manliga motsvarigheten till kvinnans G-punktsorgasm - prostataorgasmen. På Sinful finner du inte bara nordens största, bästa och mest välsorterade sortiment av erotiska leksaker och tillbehör som analdildos för män, du finner även marknadens bästa utbud av högkvalitativa produkter inom det här området. Skynda dig att gå på upptäcktsfärd bland våra analleksaker i alla möjliga utföranden, och få den ultimata sexuella upplevelsen. Vad väntar du på?

Med prostatan i fokus

Den manliga g-punkten, p-punkten, är lokaliserad mellan din blåsa och roten av din penis, och snor sig hela vägen upp längs ditt urinrör. Prostatakörteln är ungefär samma storlek som en valnöt hos en yngre man, men växer i omkrets med åldern. Rent biologiskt, är prostatakörtelns funktion att producera den vätska som skyddar sperman och håller den frisk. Men stimulering av prostatan kan ge män sexuell njutning utöver det vanliga, och kan uppnås på två sätt. Det första är med hjälp av yttre stimulans. Du stimulera prostatan genom att smeka och gnugga mellangården, ungefär 2,5 till 3 centimeter från ändtarmsöppningen, med fingrarna eller en vibrator, samtidigt som du trycker lätt. Det andra och mer intensiva sättet att stimulera prostata på, är att massera p-punkten invändigt med hjälp av fingrar eller en analdildo för män i samma “kom hit”-rörelser som används för att stimulera kvinnans g-punkt. Din, eller din partners, p-punkt sitter cirka 4-7 centimeter in i anus, så tänk på att gå försiktigt fram. Klipp naglarna och använda rikligt med analglidmedel, innan du släpper in fingrarna eller en analdildo för män genom bakdörren.

Guide till anallekar

Tekniskt sett kan du använda alla dildos analt, men analdildo för män är särskilt framtagna för ändamålet att ge dig anal njutning. Om det är vad du vill uppnå, är det alltså lämpligt att köpa en sådan. De skiljer sig från vanliga modeller genom sin anatomiska böjning, som på bästa möjliga sätt stöter mot mannens p-punkt. Många har även en bred fot, eller “stopper”, som förhindrar att den plötsligt försvinner för långt upp.

För att njuta av anal stimulering måste du vara både avslappnad och upphetsad. Använd rikligt med glidmedel i och runt anus innan du för in något, framför allt om det är en stor dildo. Rör försiktigt leksaken upp mot din prostata och låt den vila lite innan du börjar massera, så att du vänjer dig vid fylligheten. Tillfredsställ dig själv genom att smeka din penis, och experimentera samtidigt med att massera dig själv invändigt. Gör små cirkelrörelser, rör analdildon för män upp och ner, in och ut, och känn hur erektionen tilltar tills du inte kan hålla tillbaka orgasmen längre. Voila, du har just upplevt den ultimata manliga orgasmen! Vi rekommenderar alla män att någon gång prova denna upplevelse, och vi tror att du kommer göra detsamma.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se