PalmPower Uppladdningsbar Wand Massage

Klicka på en bild för att förstora den

 • PalmPower Uppladdningsbar Wand Massage 1
 • PalmPower Uppladdningsbar Wand Massage 2
 • PalmPower Uppladdningsbar Wand Massage 3
 • PalmPower Uppladdningsbar Wand Massage 4

PalmPower Uppladdningsbar Wand Massage

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

769,00 kr

  Produktbeskrivning

  Den här Palm Power Massagern är liten till storleken, men ändå oerhört kraftfull. Den tillhör den berömda produktserien av Magic Wands som fick sitt genombrott i tv-serien "Sex And The City".

  Massagevibratorn är uppladdningsbar och du höjer styrkan på dess steglösa vibrationer genom att hålla inne knappen på framsidan av staven. Tack vare att vibrationerna är så pass kraftfulla som de är, kan staven också användas för att massera andra ställen på kroppen.

  PalmPower är gjord av mjukt medicinskt silikon och plast. Den är inte vattentät och du rengör den därför enklast med hjälp av en fuktig trasa.

  Det finns möjlighet att köpa till olika huvuden till vibratorn som gör att du också kan använda massagestaven som en G-punktsvibrator eller som en rabbitvibrator.

  PalmPower Uppladdningsbar Massage Vibrator nominerades till "Pleasure Product 2015" på den internationella galan XBiZ Award.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon och ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LÄNGD: 19 cm.
  DIAMETER: 4 cm.
  VATTENTÄT: Nej.
  BATTERITYP: Uppladdningsbart batteri. Laddas via USB.
  VIBRATIONSNIVÅER: Steglösa.
  GRÄNSSNITT: 1 knapp.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Otrolig!! Hade svårt att nå klimax pga medicin jag behöver. Vi provade diverse leksaker, krämer, stimulans, tillvägagångssätt- u name it!
  Det tog nästan en timmes febril oralsex för att jag skulle komma, och då blev det mer än lättnad än skönt. Min sambo började undvika situationer som ledde till sex för han kände sig dålig.
  Då köpte jag denna underbara lilla stav! Nu kommer jag på några minuter. Det räcker med enbart klitorisstimulans med stark vibration för att jag ska få fontänorgasmer och skrika rakt ut. Han älskar den lika mycket som jag gör. Går runt hemma och härmar ljuden från vibratorn och säger -snart är det dags igen älskling bzzz bzzz..

  Den är enkel att använda. Finns bara en knapp. Den håller man inne och vibrationen ökar. Vibrationerna går att få så stark så det är omöjligt att inte komma. Den låter en del men du kommer ändå ha svårt att inte överrösta den med dina stön.
  Lätt att rengöra, perfekt storlek och möjlighet att köpa tillbehör.

  Vi rekomenderar den starkt. Glöm bara inte att ladda batteriet efter varje tillfälle. En gång dog den precis innan jag skulle komma och det var ingen höjdare.

  Önskar att liknande upplevelse kunde finnas till män.
  5 5 1

  Du recenserar: PalmPower Uppladdningsbar Wand Massage

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: