Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
  • Snabb och diskret leverans
  • Gratis frakt - Endast idag!

Glidmedel med Smak

Här hittar du glidmedlet som får sex att smaka ännu bättre! Ett glidmedel med smak kan göra oralsex oerhört fräckt och läckert på mer än ett sätt. Ska det smaka tiramisu eller mousserande jordgubbsvin nästa gång? Eller kanske är du mer choklad och vanilj typen? Oavsett vad kan ett smaksatt glidmedel ge era erotiska stunder en annorlunda twist, och göra kvällen lite extra speciell.

Glidmedel med smak gör faktiskt sex mycket roligare

Vilken är din favorit av smaksatt glidmedel?

Tänk om man kunde kombinera två av livets bästa ting, sex och efterrätt. Att använda glidmedel med smak är nog det närmaste man kan komma denna magiska kombo, såvida man inte känner för att ge sig i kast med olika former av matsex. När valet står mellan de två, då lär de flesta välja ett smaksatt glidmedel, för det kladdar betydligt mindre än att blanda in chokladsås, vispgrädde och gud vet vad.

Då är det betydligt lättare att använda sig av ett glidmedel med smak av just choklad, jordgubb eller vad ni nu känner för. Det finns nämligen en uppsjö av olika smaker och smakkombinationer, så ni kan testa er fram tills ni hittar en (eller flera) favoriter. En tämligen safe men mycket populär startpunkt är jordgubb, och till sist och syvende förblir den mångas favorit. För vem tackar väl nej till att kombinera sex med smaken av solvarma jordgubbar? Inte vi i vart fall.

Ätbart glidmedel ger en godare upplevelse

Väljer ni att använda ett glidmedel med smak, så kommer ni garanterat att få en upplevelse som blir både bättre och godare än normalt. Ni får alla de fantastiska egenskaperna från traditionellt vattenbaserat glid, plus att det smakar av något ni tycker om. Många tror inte på det, men ätbart glidmedel kan faktiskt både förändra och förbättra de flesta sexupplevelser. När smaksinnet stimuleras lite extra, då tas det hela till en ni nivå.

Om ni tillhör dem som gillar att växla mellan penetration och oral stimulans, då kan vi verkligen rekommendera glidmedel med smak. Oralsex ska vara härligt vått, och när det ges en annorlunda twist i form av en rolig smak, då blir det riktigt kul både för givaren och mottagaren. Ser ni bara till att undvika silikonbaserade varianter, då kan ni naturligtvis även använda ert smaksatta glidmedel ihop med sexleksaker. Här är smaken inte nödvändig, men det gör det lite godare om du vill låta leksaken ta sig en retsam tur förbi munnen också.

Glidmedel med smak piffar till det

Ni kanske tillhör dem som alltid använder glidmedel när ni ligger med varandra? Ett glidmedel med smak kan piffa till er samvaro också, för de är betydligt mer spännande än sina vanliga, på gränsen till tråkiga, kusiner. Och det är ingen som säger att ett ätbart glidmedel bara kan användas på de intima kroppsdelarna, tvärtom! Testa att smörja lite glidmedel med smak på någon av kroppens många andra erogena zoner, och låt sedan den andre slicka upp det. Plötsligt har ni förvandlat varandra till en ovanligt erotisk efterrätt, eller en högst personlig godisbit, alltefter vilken smaksättning ni har valt. Ni kan också prova att använda flera olika smaker på olika kroppsdelar och se om den andre kan hitta alla smakfulla skattgömmor.

Saknar ni annat att leka med som också kan sätta lite guldkant på tillvaron, kan ni utan tvekan hitta något skoj hos Sinful. Vår specialitet är sexleksaker som kan inspirera människor till ett mer lekande och fantasifullt sexliv. Därför hittar du alltid populära märken till fantastiska priser hos oss, för vi tror absolut att alla kan få bättre sex med sexleksaker.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful