Ekologiskt Glidmedel

Letar du efter glidmedel, men prioriterar miljön högt och föredrar produkter med naturliga och rena ingredienser? Ekologi är nämligen inte bara förbehållet mat och hushållsprodukter - det finns naturligtvis också en rad ekologiska produkter för intimt bruk. Här på sidan finner du ekologiska glidmedel från utvalda märken, som alla håller hög kvalitet och är 100% kroppsvänliga. Oavsett vilket ekologiskt glidmedel du väljer, så kommer det vara bra för dig och miljön.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Intimate Organics (4)
Joydivision (1)
Kaerlig (3)
Sinful (1)
Sliquid (1)
System JO (2)
Viamax (1)
Visa alla
Visa alla 13 produkter

Ekologiskt glidmedel - för dig som tänker på miljön

Utan parabener - ja tack!

Ekologiskt glidmedel är för dig som värdesätter ekologi och föredrar produkter med naturliga ingredienser, utan onödiga tillsatser. För ekologi handlar inte enbart om mat och hushållsprodukter, utan idag finns det massor av ekologiska produkter som kan användas intimt, som t.ex. ekologiskt glidmedel.

På den här sidan hittar du ekologiska glidmedel från noga utvalda märken, där alla är 100% kroppsvänliga och håller högsta kvalitet. Väljer du ett från den här sidan så kommer det, oavsett vilket märke det är, att vara 100% parabenfritt. Det tackar ingen nej till! Att använda ett ekologiskt glidmedel utan parabener, samtidigt som du väljer andra intimprodukter som också undviker onödiga kemikalier, det är en fantastisk investering för ditt underliv. Det är viktigt att tänka på att såväl huden som bakteriefloran i underlivet, oavsett ålder och kön, är ömtålig och bör tas om hand ordentligt. Därför är det en mycket bra idé att tänka igenom vilka produkter du använder “där nere” både en och två gånger.

Ekologiskt glidmedel, va?!

Det låter kanske märkligt, ja rent av lite småcrazy, men du kan faktiskt få glidmedel som är ekologimärkta. Många tänker att ekologi uteslutande handlar om mat och matproduktion, men det täcker en lång rad andra produkter. Därför har vi på Sinful beslutat att ta in ett urval av ekologiska glidmedel, så att du som kund ska kunna köpa det hos oss. Det finns flera olika sorter att välja mellan, alltifrån vattenbaserade till oljebaserade, och det breda sortimentet finns där av en anledning.

Vi vet nämligen att det är stor skillnad på vad folk vill ha, även när det gäller glidmedel. En del tycker att det absolut viktigaste är att tuben räcker länge, dvs. att lubrikationen är dryg. Andra lägger mer vikt vid att det inte fettar eller klistrar, och för en del är det helt avgörande att glidmedlet har en neutral doft. Ytterligare andra tittar på ingredienslistan, för att försäkra sig om att det är ett ekologiskt glidmedel med enbart naturliga ingredienser de får. Så fråga gärna dig själv, vad tycker du är viktigast?

En värld av möjligheter

Hos Sinful.se hittar du en uppsjö av olika produkter. Både de du absolut inte kan leva utan, och sånt som kan ge sexlivet en skoj guldkant. Här finns också en massa olika sorters glidmedel, och vi har delat in dem i kategorier för att du alltid ska hitta det du söker. Är det inte ett ekologiskt glidmedel du är på jakt efter, då kan du bara klicka dig in i någon av de andra kategorierna istället. Och när du ändå är här, varför inte lägga till lite sexleksaker, sexiga underkläder eller kanske en lufttrycksvibrator i varukorgen?

Är du fortfarande osäker på om det är ett ekologiskt glidmedel du behöver, eller om en annan sort passar dina behov bättre, då är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. De kan hjälpa dig bena ut begreppen, förklara skillnaden mellan olika produkter, och se till att du hittar precis det som passar dig och dina behov. Du når dem alla dagar i veckan, helger inkluderat, både på telefon och mail. Och de har hört det mesta, så du behöver absolut inte känna dig generad när du frågar om något.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se