Ekologiskt Glidmedel

Om du föredrar produkter som innehåller ingredienser med ekologiskt ursprung, då har du hamnat på rätt ställe. Våra ekologiska glidmedel är silkeslena mot huden och ger dig fantastiskt glid till alla former av sensuella lekar.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Intimate Earth (1)
Joydivision (1)
Kaerlig (3)
Puissante (1)
Sinful (1)
Sliquid (3)
YES (6)
Visa alla 19 produkter

Ekologiskt glidmedel - för dig som tänker på miljön

Älska dig själv och naturen

Ekologiskt glidmedel är för dig som värdesätter ekologi och föredrar produkter utan onödiga tillsatser. För ekologi handlar inte enbart om mat och hushållsprodukter, utan idag finns det massor av ekologiska produkter som kan användas intimt, som t.ex. ekologiskt glidmedel.

På den här sidan hittar du ekologiska glidmedel från noga utvalda märken, som tar hand om både dig och miljön på bästa sätt. Här kan du alltså vara säker på att få produkter du inte behöver ha dåligt samvete över, och det tackar ingen nej till! Att använda ett ekologiskt glidmedel, samtidigt som du väljer andra intimprodukter som också undviker onödiga kemikalier, det är en fantastisk investering för ditt underliv. Det är viktigt att tänka på att såväl huden som bakteriefloran i underlivet, oavsett ålder och kön, är ömtålig och bör tas om hand ordentligt. Därför är det en mycket bra idé att tänka igenom vilka produkter du använder “där nere” både en, två och fem gånger.

Ekologiskt glidmedel, va?!

Det låter kanske märkligt, ja rent av lite småcrazy, men du kan faktiskt få glidmedel som är ekologimärkta. Många tänker att ekologi uteslutande handlar om mat och matproduktion, men det täcker en lång rad andra produkter. Därför har vi på Sinful beslutat att ta in ett urval av ekologiska glidmedel, så att du som kund ska kunna köpa det hos oss. Det finns flera olika sorter att välja mellan, alltifrån vattenbaserade glidmedel till oljebaserade, och det breda sortimentet finns där av en anledning.

Vi vet nämligen att det är stor skillnad på vad folk vill ha, även när det gäller glidmedel. En del tycker att det absolut viktigaste är att tuben räcker länge, dvs. att lubrikationen är dryg. Andra lägger mer vikt vid att det inte fettar eller klistrar, och för en del är det helt avgörande att glidmedlet har en neutral doft. Ytterligare andra tittar på ingredienslistan, för att försäkra sig om att det är ett ekologiskt glidmedel de köper. Så fråga gärna dig själv, vad tycker du är viktigast?

En värld av möjligheter

Hos Sinful.se hittar du en uppsjö av olika produkter. Både de du absolut inte kan leva utan, och sånt som kan ge sexlivet en skoj guldkant. Här finns också en massa olika sorters glidmedel, och vi har delat in dem i kategorier för att du alltid ska hitta det du söker. Är det inte ett ekologiskt glidmedel du är på jakt efter, då kan du bara klicka dig in i någon av de andra kategorierna istället. Och när du ändå är här, varför inte lägga till lite sexleksaker, sexiga underkläder eller kanske en lufttrycksvibrator i varukorgen?

Är du fortfarande osäker på om det är ett ekologiskt glidmedel du behöver, eller om en annan sort passar dina behov bättre, då är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. De kan hjälpa dig bena ut begreppen, förklara skillnaden mellan olika produkter, och se till att du hittar precis det som passar dig och dina behov. Du når dem alla dagar i veckan, helger inkluderat, både på telefon och mail. Och de har hört det mesta, så du behöver absolut inte känna dig generad när du frågar om något.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se