Så här använder ni anala sexleksaker

Ett bra första steg innan ni ska ha analsex är att rengöra er där bak. På så sätt är ni både rena och klara för den anala stimuleringen och så är det lättare att slappna av och njuta av upplevelsen. Se ev. vår guide ’Så här använder du en analrengörare för vägledning till analrengöring. När ni är redo bör ni smörja in er i analt glidmedel så att det känns mer behagligt att föra upp. Det är speciellt viktigt att använda glidmedel vid analsex då kroppen inte själv skapar naturligt glidmedel där bak. Ni kan ev. också använda en avslappningsspray som får den anala muskulaturen att kännas mer avslappnad.

Börja med att hitta en behaglig ställning som ni kan slappna av i. Den av er som får stimulering kan till exempel stå på fyra ben, sitta på huk eller ligga på ryggen med särade ben. Håll tag i bottnen av analsexleksaken med tippen mot anus och tryck försiktigt upp sexleksaken med en blid vinkel mot magen. Börja ev. med tippen och för upp resten försiktigt när mottagaren har vant sig vid känslan.

Vissa föredrar att deras anala sexleksaker rör sig in och ut så att det simulerar penetration medan andra föredrar att deras sexleksaker bara sitter still inuti dem. Prova er fram och se vad som känns bäst för er. Ni kan lätt njuta av anal stimulering vid vaginalt samlag eller kombinera det med andra former av stimulering.

När ni är klara med att använda era anala sexleksaker, oavsett om det är analpluggar, analkejor, analdildos, och mycke mer, bör ni rengöra dem grundligt. På så sätt ser ni till att ha en bra hygien samtidigt som att sexleksakerna då är klara för användning nästa gång ni har lust att leka med dem. Ni kan rengöra leksakerna i varmt vatten och använda sexleksaksrengöring.

Behöver ni mer hjälp?

Vår kundtjänst står alltid redo med råd och vägledning till hur ni kan få det bästa resultat med era sexleksaker. Kontakta kundtjänst på tel: 0774-218 822 eller på service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amaysin (1)
B Swish (1)
baseks (3)
Dorcel (1)
Obaie (1)
pjur (1)
Satisfyer (1)
Sinful (3)
You2Toys (1)
Visa alla 13 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se