Guide: Så här kommer Ni igång med analsex

Antingen älskar man det eller så bliver man skrämd av tanken. Av analsex alltså. Denna inställning verkar många ha i alla fall och det kan jag förstå.

De flesta börjar nämligen inte försiktigt när de börjar att experimentera med analsex och anal stimulans. Om första försöket har varit en dålig upplevelse så har man oftast inte lust att prova igen.

Det kan vara många anledningar till ett ens analdebut inte går som planerat, men oftast är det förberedelse, dåligt tålamod eller att man inte använder glidmedel. Eller så kan det vara alla 3 faktorer samtidigt. Lyckligtvis så finns det råd att hämta och för att ger Er de bästa förutsättningarna för bra analsex får Ni här våra bästa tips.

Analsex är mycket populärt och det är något vi får många frågor om. Analsex kan ge pirrande, njutbara och härliga upplevelser, oavsett om du är kvinna eller man.

För kvinnor kan analsex ge en helt unik och härlig upplevelse. Vid anal penetration kan kvinnan nämligen stimulera de många nervtrådarna i anus och deras G-punkt samtidigt. Det är möjligt för att slidväggen är tunn och penis kan därför stöta upp mot G-punkten medan ni har sex.

För män kan analsex vara en härlig och mycket njutbar upplevelse. Den anala stimulansen ger nämligen möjlighet för att uppnå djupa och intensiva prostataorgasmer. Prostataorgasmer kan vara mycket intensiva och har man tur så kan man få flera i rad.

Analsex kan vara källan till fantastiska upplevelser som kan ge en helt ny dimension till ert sexliv och som kan stärka intimiteten mellan dig och din partner.

6 tips till fantastiskt analsex

1. Ha en bra hygien

En bra hygien är viktig när Ni vill experimentera med anal stimulans och det kan göra det enklare att slappna av. Genom att använda en anal douche för att skölja sig med, kan Ni också undgå ev. obehagliga överraskningar, medan Ni har analsex.

Fyll Anal Duschen med ljummet vatten och smörj lite glidmedel på tippen så att du kan föra in den i en enkel och glidande rörelse.

Kläm ihop douchen så att vattnet försiktigt sprutas in och sätt dig därefter på toaletten så att vattnet kan rinna ut igen. Upprepa ett par gånger tills vattnet i toaletten är helt klart.

2. Slappna av

Att slappna av kan vara avgörande för härligt analsex. Prata igenom det innan Ni börjar så att Ni båda är eniga om hur det ska gå till.

Som extra hjälp kan man använda ett avslappningspsray. Sprayen sprayas på anus 5-10 minuter innan Ni har sex så att muskulaturen runt anus bliver mer avslappnad.

3. Börja långsamt

Det är viktigt att Ni provar Er fram i ett långsamt tempo, när Ni börjar med den anala stimulansen, så att de anala musklerna har tid på sig att slappna av och Ni undgår obehag. Bara Ni vet, när ni är redo och när Ni är tillräckligt avslappnade för att kunna njuta av det.

4. Använd glidmedel

Det är nödvändigt med glidmedel när Ni har analsex då kroppen inte producerar naturligt glidmedel där bak.

Ett glidmedel som t.ex Sinful Anal Glidmedel ger er en bra och glidande upplevelse så att Ni får de bästa förutsättningarna medan Ni njuter av varandra.

Sinful Anal Glidmedel är vattenbaserad och kan användas med sex leksaker av alla material.


5. Använd sexleksaker

Anala sexleksaker kan vara en riktigt bra idé oavsett om Ni provar analsex för första gången eller om Ni har provat på det tidigare.

En anal sexleksak som t.ex Sinful Anal Plug ger Er möjlighet för att vänja er vid känslan av anal stimulans, innan Ni börjar med anal penetrering.  Detta kan göra uppstarten mer behaglig för att kroppen gradvist har kunnat vänja sig.

För många är det nödvändigt att gradvist vänja sig och det kan vara så att Ni behöver experimentera med anal stimulans flera gånger innan Ni går vidare till anal penetration.

Det är helt naturligt, så njut av leken på den nivå Ni nu är på och bli inte stressad om det inte känns rätt att gå vidare.
Sinful Anal Plug Medium är också perfekt om Ni redan har erfarenhet av analsex och önskar att variera lite. Pluggen kan t.ex användas under förspel eller vid vaginalt samlag.

6. Rengör dina sexleksaker efter användning

Anala sexleksaker ska alltid rengöras efter användning, för att försäkra en optimal hygien. Rengöringen gör också så att era sexleksaker är redo att användas nästa gång lusten kommer.

Vi rekommenderar att Ni använder ett antibakteriellt rengöringsmedel till sexleksaker som t.ex Sinful Clean, då det försäkrar en effektiv och skonsam rengöring.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Amaysin (1)
baseks (3)
Dorcel (1)
pjur (1)
Sinful (3)
You2Toys (1)
Visa alla 11 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se